Lectură de 2 minute

23 Aug 2021 - Știri și Noutăți

evoMAG va comercializa peste 3.500 de produse aflate în oferta sa pe elefant.ro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

evoMAG va comercializa o parte din produsele aflate în oferta sa și pe elefant.ro, începând din această lună. Cei doi retaileri au încheiat recent un parteneriat pentru a accelera vânzările prin utilizarea ecosistemului dezvoltat de elefant.ro.

Parteneriatul presupune includerea în oferta elefant.ro a peste 3.500 de produse furnizate de evoMAG până la final de an, dintre acestea, o mare parte fiind deja listate. Majoritatea produselor se încadrează în categoriile: telefoane mobile și accesorii, electrocasnice, electronice, echipamente audio și foto.

„Anul 2020 a fost atipic, chiar de cotitură pentru comerțul digital. Mulți români au descoperit că online pot comanda în siguranță și ușor tot ceea ce au nevoie, din confortul propriului cămin. 2021 este un an în care trebuie să consolidăm această tendință. Ne bucură faptul că evoMAG, un jucător recunoscut pentru seriozitate și profesionalism, a ales elefant.ro pentru consolidarea vânzărilor sale online“, declară Sergiu Chircă, drector general la elefant.ro.

„Pentru a accelera afacerile în perioada următoare, în ritmul în care ne dorim, avem nevoie de parteneri puternici. Am ales elefant.ro pentru notorietatea pe care o are în piață și pentru baza solidă de peste 3 milioane de clienți. Cred cu tărie că produsele pe care evoMAG le aduce în elefant.ro completează foarte bine oferta existentă“, declară Mihai Pătrașcu, fondator & CEO al evoMAG.

Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of The Future și află cele mai noi informații din industrie și sfaturi de la profesioniștii din piață.

Produsele evoMAG, disponibile pe elefant.ro

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor 3.000.000 de clienții o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin partenerii la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afară țării deschizând o filială la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

evoMAG este una dintre companiile din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar anul trecut a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

evoMAG a încheiat anul 2020 cu vânzări de peste 32 de milioane de euro, în creștere cu 43% față de anul anterior. În 2020, evoMAG a înregistrat cele mai mari creșteri de vânzări în categoriile de produse electronice, electrocasnice, pentru sport & fitness (trotinete electrice) și pentru casă și grădină.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  evoMAG va comercializa peste 3.500 de produse aflate în oferta sa pe elefant.ro