Lectură de 2 minute

12 Nov 2021 - Știri și Noutăți

evoMAG începe al treilea episod de Black Friday: televizoare, laptopuri și telefoane mobile la reduceri

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

evoMAG începe vineri, 12 noiembrie, al treilea episod de reduceri din Black Friday 2021. Campania de reduceri a început imediat după miezul nopții și va fi activă până pe 14 noiembrie, în limita stocului disponibil.

În această perioadă, evoMAG va procesa non-stop comenzile și coletele, iar showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259, va fi deschis, în perioada 12 - 13 noiembrie, între orele 08:00 – 20:00, și duminică, 14 noiembrie, între 08:00 – 16:00.

Al treilea episod de reduceri de Black Friday aduce la evoMAG prețuri mai mici pentru: televizoare, laptopuri, telefoane mobile, plăci video, generatoare, SSD-uri, electrocasnice mari – acestea fiind și categoriile de produse cu cele mai mari cereri, pentru care evoMAG a operat deja suplimentări de stocuri pe anumite categorii de produse.

Astfel, spre exemplu, în perioada 12 – 14 noiembrie, clienții evoMAG.ro vor putea cumpăra:

90% din comenzile evoMAG, livrate

De la începutul campaniei de Black Friday 2021, din 29 octombrie, și până în prezent, evoMAG a livrat deja 90% dintre produsele comandate, durata medie de livrare fiind de 24 de ore de la înregistrarea comenzii.

evoMAG este una dintre companiile din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar anul trecut a deschis primul service pentru trotinete electrice.

evoMAG este companie românească de familie, cu peste 16 ani de experiență în domeniu, fondată de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  evoMAG începe al treilea episod de Black Friday: televizoare, laptopuri și telefoane mobile la reduceri