Lectură de un minut

17 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Eveniment SmartBusiness: cum poate evolua e-commerce-ul și retailul cu ajutorul tehnologiei

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerii, indiferent că vând online sau nu, au din ce în ce mai multe provocări în a livra o experiență a clientului adaptată așteptărilor actuale, dacă nu investesc serios în tehnologie. Despre cum pot evita aceste provocări vom discuta în cadrul evenimentului SmartBusiness - inovarea pieței de e-commerce și retail prin tehnologie, organizat pe 24 mai, la care te poți înscrie gratuit AICI.

În era în care sistemele de retail clasice devin din ce în ce mai puțin atrăgătoare pentru consumatori, trend-ul care pare a fi urmat este unul cu atât mai evident, iar pentru a veni în sprijinul acestora, trebuie să ne orientăm către un singur element esențial: tehnologia.

Evenimentul „SmartBusiness - inovarea pieței de e-commerce și retail prin tehnologie” își propune să-ți prezinte care sunt atât problemele cu care se confruntă aceste industrii, cât și principalele noi soluții care impulsionează transformarea digitală.

SmartBusiness: principalele teme de discuție din cadrul evenimentului

Evenimentul va avea loc pe 24 mai și te poți înscrie gratuit AICI. Specialiștii prezenți pe scena evenimentului vor pune accent pe principalele teme de interes din industrie, cu scopul de a oferi audienței răspunsurile necesare pentru provocările cu care se confruntă.

Teme de discuție:

  • Necesitatea sistemelor de recomandare pentru industria de e-commerce.
  • Noua eră a retailului de masă.
  • Noile tendințe din e-commerce și retailul clasic.

Înscrie-te gratuit la eveniment și profită de toate funcționalitățile IC Events:

  • participanții pot urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream
  • participanții pot vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor
  • participanții pot discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public
  • participanții pot schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email și pot discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Eveniment SmartBusiness: cum poate evolua e-commerce-ul și retailul cu ajutorul tehnologiei