Lectură de un minut

29 Nov 2017 - Știri și Noutăți

Au inceput constructiile pentru al doilea magazin IKEA din Romania

Abonează-te pe  

Pe 28 noiembrie a avut loc ceremonia de asezare a pietrei de temelie, care anunta inceperea lucrarilor de constructie pentru al doilea magazin IKEA din Romania. Acesta va fi construit pe terenul IKEA din bulevardul Theodor Pallady nr. 57, in Bucuresti, marcandu-se simbolic inceperea lucrarilor de constructie.

Al doilea magazin IKEA din Capitala va avea aproximativ 37.000 de metri patrati si va dispune de 1.300 de locuri de parcare cu statii de incarcare pentru masini electrice, un restaurant cu 550 de locuri, bistro, magazin de delicatese suedeze si un loc de joaca pentru copii.

Noua unitate va avea si o sera de 800 de metri patrati si o zona IKEA Cafe pentru intalniri si discutii ale vizitatorilor. Gama de produse va avea un total de 9200 de articole.

Printre altele, IKEA Pallady va dubla capacitatea IKEA de a prelua comenzi online pentru clientii din Romania. In plus va fi implementat un serviciu de Customer Service Center pentru a se raspunde clientilor din toata tara.

Valoarea totala a investitiilor ajunge la 86 de milioane de euro. Se vor crea peste 300 de locuri de munca, recrutarea incepand prin promovarea potentialilor candidati talentati din unitatile existente (SEE si international) in functii noi in Pallady. Dupa ce vor fi ocupate pozitiile din echipa de management a magazinului, IKEA va incepe al doilea val de recrutare externa. Recrutarea in masa pentru angajatii magazinului este planificata sa inceapa in februarie - martie 2018.

A doilea magazin IKEA din Bucuresti va fi construit in apropierea autostradei A1, in Sectorul 3 din Bucuresti si va avea acces usor la transportul in comun pentru clienti: tramvai, metrou si autobuz, reducand astfel emisiile de CO2 generate de transport.

Citeste si:
Cum reduce IKEA consumul de energie: fotovoltaice la Pallady și program de lucru modificat în ambele magazine
Cum reduce IKEA consumul de energie: fotovoltaice la Pallady și program de lucru modificat în ambele magazine

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Au inceput constructiile pentru al doilea magazin IKEA din Romania