Lectură de un minut

24 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Enzo Bertini deschide al șaselea magazin din România, în centrul comercial Sun Plaza din București

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul de încălțăminte Enzo Bertini a deschis al șaselea magazin din România, în centrul comercial Sun Plaza din București. Magazinul cuprinde articolele mai multor branduri, printre care Guess, Karl Lagerfeld, UGG, Valentino, Calvin Klein, Puma, Roberto Cavalli, Love Moschino, Tommy Hilfiger și mulți alții. 

Enzo Bertini are alte cinci magazine deschise pe teritoriul României, localizate astfel: un magazin în Coresi Shopping Resort din Brașov, un magazin în Vivo! Cluj-Napoca, un altul în Lotus Center din Oradea și alte două în București, unul în Băneasa Shopping City și în Promenada Mall.

Enzo Bertini este un retailer de încălțăminte și accesorii. Conceptul din spatele Enzo Bertini a luat naștere în 2008 când retailerul a deschis primul magazin de încălțăminte în București și este deținut de patru acționari români: Dan Pavel, Adrian Certezeanu, Gabriel Tepelea și Adrian Câzu.

Retailerul are o colecție de pantofi tip sneakers, articole versatile care pot fi integrate într-un stil: smart casual by day & glamorous by night.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Enzo Bertini deschide al șaselea magazin din România, în centrul comercial Sun Plaza din București