Lectură de 2 minute

10 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Emma Zeicescu este noua directoare de comunicare a producătorului de țigări Philip Morris România 

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Emma Zeicescu se alătură Philip Morris România ca directoare de comunicare, poziție ocupată până acum de Dragoș Bucurenci, care a condus echipa începând din 2019 și care a preluat funcția de director al departamentului afaceri externe, potrivit unui comunicat al companiei.

Emma Zeicescu se alătură Philip Morris România după o carieră de mai bine de două decenii în televiziune, presă scrisă și online . Este licențiată în jurnalism. A colaborat cu Realitatea TV (2006-2016), Televiziunea Română (2016-2019) și Gândul (2020-2021). Este formator autorizat, consultant și trainer în comunicare și public speaking.

„În decizia de a mă alătură companiei a contat enorm angajamentul ferm al Philip Morris International de a construi un viitor în care țigările să fie înlocuite definitiv cu produse fără fum, care sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Din această perspectivă, îmi doresc să fiu parte dintr-o conversație onestă și relevantă, una de care cu toții avem nevoie. Am fost și voi fi omul care mizează pe curaj, pe adevăr și pe nevoia de schimbare a mentalităților anacronice. Atunci când Philip Morris România mi-a propus rolul de director de comunicare, am înțeles că ne aflăm împreună în fața unei mari provocări. Un viitor fără fum înseamnă argumente științifice solide, care se adresează tuturor celor care cred că soluțiile vin din inovație și din dialog deschis, fără prejudecăți. Noi avem datoria să ducem conversația la următorul nivel!”, a declarat Emma Zeicescu.

PMI a investit în fabrica din Otopeni 500 de milioane de dolari, pentru a o transforma dintr-o unitate de producție pentru țigări într-o fabrică care produce consumabile pentru produsele fără fum dezvoltate de companie. În perioada 2022-2023, PMI va mai investi peste 100 de milioane de dolari și va continua să dezvolte capacitățile de producție pentru piața internă și externă, cât și pentru a avea un impact cât mai redus asupra mediului.

Philip Morris International se ocupă cu fabricarea și comercializarea țigaretelor, a produselor fără fum, a dispozitivelor și accesoriilor electronice aferente acestora, precum și a altor produse care conțin nicotină pe piețele din afara Statelor Unite ale Americii. Suplimentar, Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a autorizat comercializarea unor versiuni ale dispozitivelor IQOS dezvoltate de PMI.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Emma Zeicescu este noua directoare de comunicare a producătorului de țigări Philip Morris România