Lectură de un minut

23 Mar 2017 - Știri și Noutăți

eMAG anunta ca va deschide al doilea showroom din Capitala

Abonează-te pe  

Retailerul eMAG, unul dintre cei mai importanti retaileri ai comertului digital, anunta deschiderea celui de-al doilea showroom din Capitala.

Unitatea va adaposti peste 10.000 de articole si un spatiu destinat pentru gaming si competitii.

 

 

emag titan

Noul showroom va fi deschis in galeriile Titan - strada Liviu Rebreanu, nr. 6A. Planurile pentru viitor includ expansiunea si in alte judete.

In noua locatie vor lucra 70 de angajati, instruiti cu informatii despre cele 1.500 de produse expuse in cadrul complexului: produse IT, electronice, electrocasnice, aparate de ingrijire personala si tehnologie.

Conform start-up.ro, Sorin Dinu, director retail eMAG a declarat: “Am ales sa deschidem un nou showroom in cel mai populat sector al Bucurestiului pentru a veni mai aproape de clienti cu o experienta foarte buna de shopping, care ii va convinge chiar si pe cei care nu au mai comandat pana acum sa faca primul pas in comertul online. Estimam ca peste 150.000 de comenzi vor fi livrate anual aici. In plus, ne asteptam ca, in cel mult doi ani, acest showroom sa depaseasca vanzarile celui din Crangasi si sa devina cel mai mare din acest punct de vedere”.

Deschiderea noului magazin vine cu promotii, astfe ca vizitatorii care vor achizitiona in perioada 23-31 martie produse de cel putin 2000 de lei, vor beneficia de 24 de rate fara dobanda.

Primul showroom eMAG dateaza din 2008, deschis tot in Bucuresti, in cartierul Crangasi - in centrul comercial Grant Shopping Center. Showroom-uri eMAG mai sunt deschide in Cluj-Napoca, Iasi, TImisoara, Ploiesti, Brasov, Constanta, Craiova si Galati. Puncte de livrare sunt:

- proprii: doua, in Baneasa si Pitesti

Citeste si:
Nou proiect aprobat de Guvern: retailerii sunt obligați ca, pe lângă produsul marcă proprie, să afișeze la raft cel puțin o marcă a unui producător concurent
Nou proiect aprobat de Guvern: retailerii sunt obligați ca, pe lângă produsul marcă proprie, să afișeze la raft cel puțin o marcă a unui producător concurent

- parteneriat cu Posta Romana: 202

Sursa foto: start-up.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG anunta ca va deschide al doilea showroom din Capitala