Lectură de un minut

22 Dec 2021 - Știri și Noutăți

eMAG Marketplace lansează aplicația de mobil dedicată antreprenorilor din platformă

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Aproape 30.000 de comercianți parteneri eMAG Marketplace România vor putea, începând de miercuri, 22 decembrie, să își monitorizeze activitatea pe platformă prin intermediul primei aplicații dedicate antreprenorilor care își dezvoltă afacerea online.

Prin intermediul aplicației eMAG Marketplace antreprenorii prezenți pe platformă își vor putea monitoriza starea generală a contului, precum și indicatorii de vânzări, dar și detalii despre fiecare comandă pe care o vor primi și o vor putea procesa direct de pe telefonul mobil.

Totodată, ei vor putea scana codurile de bare ale produselor și vedea detalii specifice fiecăruia dintre ele, putându-se asigura că toate comenzile sunt complete și articolele comandate au fost adăugate în cutiile ce urmează să ajungă la clienți. Aplicația include și posibilitatea de a vizualiza ofertele puse la dispoziția clienților de către fiecare comerciant în parte, care poate primi prin intermediul acesteia inclusiv noutăți și recomandări privind dezvoltarea afacerii pe eMAG Marketplace.

Aplicația este în continuă dezvoltare, iar până la finalul anului viitor vor fi adăugate noi funcționalități care să permită antreprenorilor să își gestioneze afacerea de oriunde s-ar afla.

Retail jobs

Noua aplicație poate fi descărcată gratuit din AppStore și Google Play, iar pentru a o accesa sellerii pot folosi datele de logare pe care le utilizează în mod curent pentru contul lor din eMAG Marketplace.

Companie românească fondată în 2001, eMAG activează în comerțul electronic.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG Marketplace lansează aplicația de mobil dedicată antreprenorilor din platformă