Lectură de 2 minute

23 Mai 2023 - Știri și Noutăți

eMAG închiriază un spațiu de 10.000 mp în Globalworth Square

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Globalworth, unul dintre cei mai mari investitori pe piața de birouri din România și Europa Centrală și de Est (CEE), a anunțat încheierea unui acord cu eMAG. Compania de e-commerce își va stabili sediul central în clădirea Globalworth Square din București. 

Sursa foto: Globalworth

Acordul semnat recent reprezintă cel mai mare contract nou de închiriere din acest an pe piața imobiliară de birouri din România. eMAG va beneficia de un spațiu de 10.000 mp și de serviciul de amenajare extins oferit de divizia Workplaces a Globalworth. Până acum, Globalworth a oferit partenerilor din portofoliu peste 250.000 mp de spații de birouri.

Globalworth Square face parte din districtul Globalworth și are o suprafață închiriabilă totală de 29.000 mp, distribuită pe 3 niveluri subterane, parter și 15 etaje superioare, plus 1 nivel tehnologic cu o suprafață de 2.130 mp. După încheierea noului acord dintre eMAG și Globalworth, clădirea de referință din nordul Capitalei a atins un grad de ocupare de 100%.

Tranzacția a fost facilitată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, reprezentată în tranzacție de Monica Vasile și Eduard Turcoman, ambii directori ai agenției.

Combinând tehnologia inteligentă cu accente de design vintage, Globalworth Square a fost finalizată în 2021 și este cea mai bine clasată clădire BREEAM din România și a treia din lume cu certificatul verde Outstanding.



Globalworth achiziționează, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și active imobiliare din sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către marile companii din întreaga lume. Administrat de peste 260 de angajați în Cipru, Guernsey, Polonia și România, valoarea combinată a portofoliului său este de €3,2 miliarde, la 31 decembrie 2022. Aproximativ 96,4% din portofoliu este în active care generează venituri, predominant în sectorul de birouri, și închiriate unei game diversificate de peste 690 de corporații naționale și multinaționale. În Polonia, Globalworth este prezent în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk și Katowice, în timp ce în România, activele sale acoperă București, Timișoara, Constanța, Pitești, Arad, Oradea și Târgu Mureș.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG închiriază un spațiu de 10.000 mp în Globalworth Square