Lectură de un minut

23 Sep 2021 - Știri și Noutăți

eMAG inaugurează primul showroom din Buzău

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

eMAG inaugurează primul showroom din Buzău, în incinta Shopping City. În perioada 23 – 27 septembrie 2021, clienții din Buzău beneficiază de extra reducere de până la 20% la produsele achiziționate din showroom. Reducerea se aplică la electrocasnicele mari și mici, laptopuri, telefoane, dar și accesorii de telefoane.

Clienții vor primi și consultanță dedicată pentru cumpărături, din partea specialiștilor eMAG, într-un spațiu unde vor fi expuse peste 500 de produse din categoriile electronice mari și mici, laptopuri, tablete, telefoane și accesorii sau periferice.

Showroom-ul eMAG din Buzău se află la parterul mall-ului Shopping City, situat pe Bulevardul Unirii, nr. 232 și are o suprafață totală de peste 220 de metri pătrați. Showroom-ul are un spațiu de depozitare cu un sistem prin care va putea fi livrată către clienți o gamă alrgă de produse, iar cleinții vor putea ridica de aici și comenzile plasate online.

În egală măsură, cei care vor face cumpărături în showroom au la dispoziție și serviciul eCredit, prin intermediul căruia pot achiziționa, pe loc, produsele pe care și le doresc. Finanțarea poate fi obținută printr-un procedeu simplu și poate avea o perioadă de creditare de până la cinci ani.

Prin noul spațiu, eMAG ajunge la o rețea de 29 de showroom-uri în România, Bulgaria și Ungaria.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața comerțului electronic din România. Clienții eMAG beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul premium Genius, prin care clienții beneficiază de livrare gratuită și rapidă, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit și aplicația de mobil. 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG inaugurează primul showroom din Buzău