Lectură de un minut

30 Sep 2021 - Știri și Noutăți

eMAG deschide un flagship store în mall-ul Etele Plaza din Budapesta

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul online eMAG a deschis un flagship store în centrul comercial Etele Plaza din Budapesta, unde vor fi prezente companiile din grupul Inditex, dar și americanii de la GAP, cu prima unitate deschisă în Ungaria.

În septembrie, eMAG a inaugurat primul showroom din Buzău, în incinta Shopping City.

În centrul comercial Etele Plaza este prezent retailerul de modă Peek & Cloppenburg, care își deschide primul magazin din zona Buda a capitalei Ungariei. Grupul spaniol Inditex va fi prezent cu toate mărcile disponibile în Ungaria, inclusiv Zara, introducând pe piața locală cel mai recent concept de design de magazin. Retailerul american de îmbrăcăminte GAP își deschide aici primul magazin din Ungaria, iar cel mai mare magazin Müller este în Etele Plaza.

Etele Plaza este construit foarte aproape de gara Kelenföld, de linia de metrou 4 și de autostrăzile M1-M7. Noul centru comercial deservește una dintre cele mai dens populate zone din Budapesta, unde locuiesc aproximativ 235.000 de oameni.

Food court-ul din Etele Plaza ocupă aproape în întregime etajul al treilea al clădirii, oferind spațiu pentru peste 1.000 de persoane. Zona interioară are 950 de locuri, în timp ce alte 150 de locuri sunt instalate pe terasa de pe acoperiș.

În parcările auto sunt disponibile 1.300 de locuri, iar aproape 130 de spații de parcare includ stații de încărcare a mașinilor electrice.

Aproape 4.000 de metri pătrații de spații verzi, plante ornamentale, arbuști și copaci există în noul centru comercial și de divertisment ecologic al Futureal, cu o suprafață totală închiriabilă de 55.000 de metri pătrați.

Citeste si:
Compania care a introdus livrarea la easybox în România intenționează să preia o companie de curierat din Ungaria 
Compania care a introdus livrarea la easybox în România intenționează să preia o companie de curierat din Ungaria 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG deschide un flagship store în mall-ul Etele Plaza din Budapesta