Lectură de 2 minute

08 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Elis Pavaje a finalizat fabrica de pavele din Arad

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Aradul găzduiește acum un proiect ambițios de dezvoltare a unei fabrici de pavele. Integrând mai multe terenuri adiacente, fabrica a ajuns la o suprafață totală de 105.000 mp, deschizând, astfel, calea pentru dezvoltare.

Sursa foto: Pro Arhitectura Arad

Cu o temă de proiectare clară din partea beneficiarului, echipa de arhitecți Pro Arhitectura a abordat proiectul ținând cont de cerințele specifice ale clientului și de mărimea impresionantă a platformei.

“După prima întâlnire cu beneficiarul, am primit o temă de proiectare clară, ce cuprindea terenul de 57.700 mp destinat investiției, construcția unei hale de producție cu anexe și a unei clădiri de birouri cu o suprafață totală de aproximativ 9.100 mp, precum și amenajarea platformelor de depozitare, locurilor de parcare și căilor de acces pe o suprafață de 39.300 mp. În plus, am alocat aproximativ 9.300 mp pentru un spațiu verde amenajat. Ulterior, beneficiarul a propus două terenuri adiacente pentru etapa a doua de dezvoltare. Am reușit să integrăm și să corelăm aceste terenuri cu proiectul inițial, rezultând astfel o suprafață totală de teren de 105.000 mp”, a explicat arh. Adrian Piț de la biroul Pro Arhitectura din Arad.

Cu utilizarea echipamentelor robotizate, pavelele sunt produse cu precizie, iar livrarea zilnică de 7.000 mp de pavele devine o realitate.

Elis Pavaje face parte din grupul de firme Elis, deținute de familia Goța, în localitatea Petrești, jud. Alba. Pe lângă cele 4 fabrici de pavele și produse prefabricate din beton vibropresat, care activează sub denumirea Elis Pavaje, din grup fac parte și alte companii care furnizează agregate de carieră sau balastieră, beton asfaltic, pentru producția prefabricatelor din beton, în lucrările realizate de către Elis Pavaje și pentru vânzare.

Infiintată in 1991, în Petrești, județul Alba, compania oferă în prezent un sistem complet de produse și servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la productie de prefabricate din beton vibropresat, consultantă și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Produsele Elis sunt disponibile în rețelele de bricolaj, într-o rețea de distribuitori, precum si în showroom-urile proprii din Petrești (Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamt), Vințu de Jos (Alba).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Elis Pavaje a finalizat fabrica de pavele din Arad