Lectură de un minut

19 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Element Group cumpără un nou teren în Pitești, pentru dezvoltarea logistică

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul local Element Group anunță achiziția unui nou teren de 2,7 hectare, la intrarea în Pitești, în imediata vecinătate a autostrăzii A1.

”Poziționarea terenului în imediata vecinătate a autostrăzii A1, precum și lângă un hub comercial deja existent – Jupiter City, Metro și Arabesque Piteși ne-au determinat să adaugăm acest teren în portofoliul grupului, pentru o viitoare dezvoltare de proximitate logistică”, explică Ionuț Bordei, CEO, Element Group.

Element Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali, cu investiții active în segmentele de birouri, retail și logistică & industrial.

Fondat de Ionuț Dumitrescu, grupul este unul din acționarii diviziei de office a One United, sub brandul Element Development dezvoltă parcuri de retail, precum Bistrița Retail Park, iar sub brandul Element Industrial are în dezvoltare o serie de parcuri logistice în București și în orașe secundare și terțiare din România.

Anul acesta, în sectorul de logistică și transport, a fost anunțată achiziția de către Fortress REIT a unui parc logistic în Chitila pentru o valoare de 30 de milioane de euro, și achiziția de către fondul de investiții Oresa Ventures a parcului logistic și industrial Solo Iași de la Tester Group.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Element Group cumpără un nou teren în Pitești, pentru dezvoltarea logistică