Lectură de un minut

16 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Eisberg, compania care vinde 5.000 de tone de salată anual, ”îmbracă haine noi„

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Eisberg, un brand prezent pe piața românească de 28 de ani, trece printr-un proces de înnoire.
 

Sursa foto: Eisberg

Urmând trendurile din gastronomie și orientându-se după preferințele consumatorilor, care prețuiesc stilul de viață sănătos, produsele Eisberg te îndeamnă să îți colorezi viața.

„Rebrandingul a însemnat o regândire a elementelor vizuale esențiale, de la logo, paleta de culori, fonturi, la ambalaje și gama de produse, în acord cu conceptul axat pe calitate, trasabilitate, control, inovație și dezvoltare cu care se identifică compania”, a explicat Nicoleta Scarlat, director de marketing și vânzări al Eisberg România.

Aceasta a punctat faptul că „pornind de la ideea că salatele și legumele au o mie de nuanțe diferite, care au impact asupra stării generale, a comportamentului și sănătății mentale ale consumatorului, concluzia logică a fost că prin introducerea lor în alimentație ele vor colora viața. Iar mineralele și vitaminele conținute de salate vor genera o stare de bine, energie și sentimentul că ziua este trăită pe deplin”.

Noile ambalaje, care au drept elementele esențiale transparența și bulinele - inspirate de feliile de rădăcinoase, prezente în majoritatea mixurilor - vor ajunge pe rafturi începând cu luna aprilie 2024.

Principalul obiectiv al companiei pentru anul 2024 este să continue creșterea notorietății salatei în țară, Eisberg România fiind cea care în 1995 a introdus pe piața autohtonă salatele gata de consum. Actualmente compania are 105 angajați și un volum de vânzări de 5.000 de tone anual.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Eisberg, compania care vinde 5.000 de tone de salată anual, ”îmbracă haine noi„