Lectură de 2 minute

03 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Echipamentul oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României, de acum în magazinele Altex

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Federația Română de Fotbal și Altex anunță încheierea unui parteneriat prin care liderul pieței electro-IT din România devine partener oficial al echipelor naționale de fotbal ale României. Pe lângă susținerea oferită tuturor reprezentativelor, masculine și feminine, de fotbal și de futsal, prin noul parteneriat, suporterii vor putea descoperi în rețeaua de magazine Altex la nivel național echipamentul oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României. Acestea vor fi disponibile în magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online pe altex.ro, mediagalaxy.ro și aplicația mobilă.

Sursa foto: Altex

Mai mult, în curând Altex România va lansa o gamă de produse complementare, în colaborare cu Federația Română de Fotbal, o întreagă gamă de produse personalizate cu însemnele tricolorilor cu scopul de a apropia și mai mult susținătorii de echipele naționale românești de fotbal.

Altex dezvoltă deja categoria de articole sportive și activități outdoor atât în online pe altex.ro și mediagalxy.ro cât și în magazine, în stoc propriu și marketplace (biciclete, fitness, trotinete, role, articole specifice pentru diverse sporturi).

La începutul lunii februarie, Altex a dat startul campaniei “1 din 100 cumpărători este câștigător” prin care clienții vor avea 1 șansă din 100 de a obține toți banii înapoi pe vouchere, pentru toate achizițiile realizate în perioada 9 februarie – 1 martie, indiferent de valoarea sau de numărul acestora. Pentru a participa în campanie și la tragerea la sorți, cumpărătorii trebuie să se autentifice cu cont de client la momentul achiziției.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Echipamentul oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României, de acum în magazinele Altex