Lectură de 3 minute

02 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Echipă nouă la Nhood România: cine sunt cei care vor conduce operatorul imobiliar

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Nhood România, compania de servicii imobiliare integrate a Asociației Familiale Mulliez (AFM), a făcut numiri noi în funcții cheie: Răzvan Ciobanu – Head of Property Management Retail, Carmen Bădulescu – Head of Asset Managememt și Cătălina Radu – Head of Leasing. Elena Bocan, Head of Ressources & Fund Investment, este numită și Head of Market.

Sursa foto: Nhood România

Nhood este creat în jurul a trei linii de business cheie în domeniul proprietăți imobiliare comerciale – Property & Asset Services; Resources & Fund Investment; și Development, Planning & Promotion – și a patru funcții transversale – ESG; Data Business; Brand Marketing; Business Development. Fiecare linie de afaceri este condusă de un lider la nivel internațional și local.

Elena Bocan este noul Head of Market al Nhood România, ea alăturându-se echipei în mai 2023 în funcția de Head of Resources & Fund Investment (R.F.I.), departament ce înglobează activitatea departamentelor financiar-contabil, IT, juridic, resurse umane, control intern, conformitate și comunicare corporativă. Această nouă funcție vine în completarea celei de Director R.F.I. și îi conferă Elenei rolul de coordonator și facilitator local al comitetului executiv, garantând agilitatea și coerența liniilor de afaceri pentru piața din România.

Răzvan Ciobanu se alătură echipei preluând poziția de Head of Property Management Retail, funcție strategică în cadrul liniei de business Property & Asset Services (P.A.S.). Răzvan va fi responsabil de construirea unui ecosistem performant prin care să ofere servicii operaționale la cel mai înalt standard pentru portofoliul de proiecte imobiliare retail administrat. Cu o vastă experiență în domeniul imobiliar, în trecut Răzvan a ocupat poziția de Property Manager la Bricostore, Manager Tehnic la Colliers și Director Operațional în cadrul Immochan România, unde a fost responsabil de o echipă de 47 de oameni și a gestionat peste 160.000 de metri pătrați GLA de galerii comerciale la nivel național. Răzvan este absolvent al Facultății de Sociologie din cadrul Universității din București.

Carmen Bădulescu este noul Head of Asset Management al Nhood România. Carmen va gestiona întregul portofoliul de active aflate în proprietatea și/sau managementul clienților, fiind garantul îmbunătățirii și adaptării permanente a acestora la evoluția industriei, definind și punând în aplicare noi strategii și proiecte creatoare de valoare. Carmen are o vastă experiență în sectorul bancar , anterior ocupând poziția de Business Center Director în cadrul Credit Agricole Bank România, unde a fost responsabilă de gestionarea clienților companii mijlocii pe zona București și Muntenia. Carmen are un MBA în Finanțe în cadrul City University of Seattle Program oferit prin Intercollege Bucharest.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail

Cătălina Radu preia rolul de Head of Leasing, fiind responsabilă de conducerea operațiunilor de închiriere și valorizare a spațiilor aflate în portofoliul clienților Nhood Romania, printr-o abordare comercială personalizată și adaptată fiecărui proiect. De asemenea, ea va fi responsabilă de integrarea unor noi linii de business precum Tenant Representation, fiind și sursă pentru noi concepte în plan local. Cătălina se va ocupa și de stabilirea strategiei de Speciality Leasing și de dezvoltarea de noi produse adaptabile pieței de retail. Cătălina are o licență în Drept și Administrație Publică, iar cariera profesională și-a început-o la Brico Depot România în 2010. S-a alăturat echipei Nhood în 2019 ca Legal Advisor.

Nhood este un operator imobiliar regenerează proiecte urbane, cu ambiția de a crea "locuri mai bune" (better places): spații de locuit în care comerțul și inovarea joacă un rol central. Creată în 2021, Nhood operează în 11 țări și reunește competențele a peste 1.000 de experți în cele trei activități cheie ale proprietății imobiliare comerciale – property & asset management și dezvoltare. Deținută de Asociația Familială Mulliez, Nhood își trage forța din ADN-ul său de retail și din rădăcinile sale locale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Echipă nouă la Nhood România: cine sunt cei care vor conduce operatorul imobiliar