Lectură de un minut

03 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Ecco deschide un nou magazin în Fashion House Pallady din București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Brandul de încălțăminte Ecco inaugurează un magazin în Fashion House Pallady, cel mai nou outlet deschis în Capitală, la ieșirea pe autostrada A2.

Ecco Pallady a fost deschis pe 27 mai, în Fashion House Pallady și devine cel de-al patrulea magazin outlet din Romania, și primul magazin Outlet Concept Prime.

„Am reușit să deschidem încă un magazin de tip Outlet, al patrulea din țară, astfel rămânând fideli planului nostru de dezvoltare. Este în primul rând cel mai mare magazin din România și în al doilea rând primul realizat pe noul concept Outlet Prime, oferind un look fresh și minimalist”, a declarat Victor Tighinean, director general Ecco România.

Al doilea centru Fashion House din România, situat în estul Capitalei, în zona Pallady, la ieșirea pe autostrada A2, se deschide joi, 27 mai, după o investiție de peste 25 de milioane de euro.

Ecco este un brand de pantofi din lume, care vinde încălțăminte în 99 de țări, în peste 2.250 de magazine Ecco și peste 14.000 de puncte de vânzare. Ecco a fost fondat în Danemarca în 1963 și are peste 21.300 de angajați în întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ecco deschide un nou magazin în Fashion House Pallady din București