Lectură de 3 minute

04 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Dyson lansează un nou aspirator fără cablu. Ce caracteristici are 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Dyson lansează aspiratorul fără cablu Dyson Gen5detect, cu un nou motor Hyperdymium de generația a cincea, pentru a oferi o aspirație mai puternică. Aparatul dispune de un sistem de filtrare HEPA complet sigilat, conceput pentru a capta 99,99% din particule de până la 0,1 micronii, la fel de mici precum viruși.

Sursa foto: Dyson

Motorul Hyperdymium de ultimă generație este mai rapid și mai puternic decât predecesorul său, rotind la 135.000 rpm. Această putere permite aspiratorului Gen5detect să aibă cea mai mare putere de aspirare față de orice aparat fără cablu Dyson, capabilă să capteze virușii din casă.

Inginerii au construit acest motor în jurul unui arbore mai scurt și au combinat mai multe părți într-una singură, permițând un format mai compact, plasat într-un cadru turnat cu precizie pentru a asigura o eficiență maximă a puterii.

Filtrare HEPA pentru întreagul aparat – astfel încât praful și particulele de viruși să rămână prinse în coș Dyson Gen5detect dispune un avansat sistem de filtrare HEPA pentru întregul aparat fără cablu de la Dyson. Mașina este complet etanșă, permițând ca numai aerul murdar să treacă prin filtru, expulzând aer mai curat în încăpere.

Introdusă în 2021, tehnologia de iluminare a prafului Dyson a fost dezvoltată pentru a permite proprietarilor să vadă particulele microscopice care se ascund în casele lor. Aceasta înseamnă că praful ascuns de pe suprafața podelei, care altfel este invizibil cu ochiul liber, poate fi văzut folosind o rază de lumină.

Caracteristicile aspiratorului Dyson Gen5detect

  • Accesoriu pentru înlăturarea prafului și pentru pătrunderea în crăpături: Aparatul se transformă în cel mai puternic aspirator portabil din portofoliul Dyson. În interiorul mânerului este ascuns un instrument de curățare a prafului care pătrunde în crăpături, pentru a economisi timp față de curățarea podelei cu dispozitive folosite manual.
  • Control cu un singur buton: Are un buton de pornire în locul declanșatorului clasic, pentru o curățare mai confortabilă, continuă. Acest lucru permite, de asemenea, utilizatorilor să schimbe mâinile în timp ce se deplasează printre obstacole, facilitând curățarea.
  • Baterie fade-free, cu multă energie: până la 70 de minute de utilizare, cel mai lung interval pe care l-a avut vreodată un aspirator fără cablu Dyson. Zece celule de litiu-ion cu densitate energetică asigură o aspirație puternică, fade-free.
  • Curățări intense: Cel mai puternic aspirator fără cablu - cântărește 3,5 kg și vine cu un coș de 0,77 L.
  • Golire ușoară, fără atingere: Coșul drept și subțire are un mecanism de evacuare cu un dispozitiv de blocare rotativ, pentru a elimina praful într-o singură acțiune lină. Un guler din silicon șterge învelișul din plasă pentru a elimina praful, fără a murdari mâinile utilizatorului.

Dyson este o companie globală de tehnologie cu operațiuni de inginerie și testare în Marea Britanie, Malaezia, Singapore și Filipine. Dyson are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă de 6.000 de ingineri și oameni de știință.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dyson lansează un nou aspirator fără cablu. Ce caracteristici are