Lectură de un minut

18 Mai 2023 - Știri și Noutăți

După lansarea berii Giuleșteana, Auchan introduce și vinul oficial al echipei FC Rapid

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

După lansarea fan shop-ului FC Rapid și a berii Giuleșteana, Auchan România continuă dezvoltarea parteneriatului cu FC Rapid și introduce în gama sa vinul oficial al echipei de fotbal. Lansarea are loc în Auchan Crângași, magazin aflat în comunitatea giuleșteană, urmând ca vinul să fie disponibil și în alte magazine din București și pe auchan.ro.  

Sursa foto: Auchan

Colecția de vinuri Povestea Alb Vișinie este produsă de Domeniile Averești, iar eticheta este inspirată din culorile echipei din Giulești. Vinul produs de Domeniile Averești în viile proprii din Podgoria Huși este disponibil în două sortimente: Sauvignon Blanc – Alb demisec și Cabernet Sauvignon roșu-vișiniu sec.

Potrivit producătorului, sortimentul alb demisec are o aromă inedită de măr proaspăt tăiat și un parfum asemănător iasomiei, în timp ce sortimentul roșu surprinde prin aroma de fructe de pădure și notele de vișine.

Vinul oficial al rapidiștilor costă 19,90 lei, iar timp de o lună, până pe 18 iunie, membrii MyCLUB Auchan au parte de 10% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate la achiziție.

În plus, pentru a sărbători alături de suporteri și FC Rapid aniversarea a 100 de ani de existență ai clubului din Giulești, Auchan va oferi pe tot parcursul lunii iunie 5% discount prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la toate produsele din fan shop-ul Rapid.

Auchan România are în portofoliu 373 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 7 supermarketuri și 333 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 320 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro. Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2021 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi. Auchan este certificat Customers’ Friend și a primit statutul Customers’ Friend - Superior Excellence.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  După lansarea berii Giuleșteana, Auchan introduce și vinul oficial al echipei FC Rapid