Lectură de 2 minute

06 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Duo store-ul Gant & Polo Ralph Lauren a inaugurat prima locație din regiunea de nord-vest, în Iulius Mall Cluj

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Duo store-ul Gant & Polo Ralph Lauren a deschis la parterul Iulius Mall Cluj al doilea magazin din țară și prima locație din regiunea de nord-vest. Noua locație propune piese vestimentare destinate bărbaților.

Colecțiile se remarcă prin piese emblematice ale brandului Ralph Lauren, dar și item-uri ale retailerului fashion Gant.

Noua locație prezintă cel mai recent concept al Gant & Polo Ralph Lauren și reunește celebrele cămăși și tricouri polo, articole vestimentare reprezentative pentru look-ul Gant și multe alte piese.

„Iulius Mall Cluj continuă să susţină, prin strategia de diversificare a brandurilor prezente în proiect, nevoia publicului de a accesa produse premium. Gant & Polo Ralph Lauren este un concept inedit, nou în țara noastră, ce aduce într-un singur loc experința a două branduri recunoscute în întreaga lume pentru calitatea și originalitatea produselor”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Polo Ralph Lauren este un brand american fondat în 1967. A început ca o colecție de gulere pentru bărbați, mai târziu a lansat tricoul polo, care l-a făcut cunoscut ca unul dintre cei mai mari creatori de modă din lume, iar mai apoi a început să îmbrace celebritățile de la Hollywood. În prezent, Ralph Lauren are peste 400 de magazine în întreaga lume. Black Label, Purple Label, Polo Ralph Lauren, RRL, RLX, Denim & Supply sau Lauren sunt unele din colecțiile ce alcătuiesc lumea Ralph Lauren.

Partenerul său Gant este tot un brand american de modă, înființat în 1949. Gant este cunoscut drept brandul ce a introdus stilul în campusul faimoaselor universități din cadrul Ivy League. Astăzi, Gant reinterpretează stilul secolului XX la cerințele secolului XXI. Gant este prezent în peste 60 de țări, cu peste 700 de magazine proprii și 4.000 de puncte de vânzare.

Inaugurat în anul 2007, Iulius Mall Cluj este cel de-al treilea mall al reţelei naţionale IULIUS. Include peste 230 magazine, un hypermarket Auchan, cinematograf multiplex Cinema City cu 10 săli și cinema 4DX, food court, o parcare subterană şi supraterană cu o capacitate de peste 2.000 de locuri şi alte destinaţii de relaxare.

Citeste si:
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Duo store-ul Gant & Polo Ralph Lauren a inaugurat prima locație din regiunea de nord-vest, în Iulius Mall Cluj