Lectură de un minut

02 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Duncan Crow este noul vicepreședinte tehnic al Ursus Breweries

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Duncan Crow a fost numit vicepreședinte tehnic al Ursus Breweries, poziție din care va superviza cele trei fabrici de bere din Buzău, Brașov și Timișoara, precum și activitățile operaționale de producție ale companiei. Duncan are peste 20 de ani de experiență în domeniul producției și logisticii, în industria globală a băuturilor.

Înainte de a se alătura Ursus Breweries a avut rolul de director supply chain pentru Lao Brewery Company (LAO P.D.R.). A fost responsabil de producția și distribuția unui volum de șase milioane de hectolitri de bere, băuturi carbogazoase și apă îmbuteliată. În cariera sa internațională, Duncan a deținut diverse poziții de management în industria berii din Singapore, Australia, Vietnam, Rusia, Croația și Olanda.

„Sunt entuziasmat de acest rol, de noua echipă și obiectivele pe care le am în cadrul Ursus Breweries. Aștept cu nerăbdare să lucrez alături de colegii mei la optimizarea fluxurilor operaționale și să continuăm să obținem rezultate foarte bune în zona de siguranță și calitate, pentru a ne consolida poziția de lider al pieței locale de bere și locul special pe care îl avem în preferințele consumatorilor”, a declarat Duncan Crow.

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producători de bere din România.. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, Viper Hard Seltzer, St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood.

Retail jobs

În prezent, Ursus Breweries deține trei fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Din 2017, Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Duncan Crow este noul vicepreședinte tehnic al Ursus Breweries