Lectură de un minut

11 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Dr.Max pregătește deschiderea unei noi farmacii în format Hiper, în centrul comercial Mega Mall din București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul de farmacii Dr. Max pregătește deschiderea unei noi unități în format Hiper în complexul comercial Mega Mall din Capitală, după lansarea din Iași de la finalul anului trecut. Noul format aduce mai multe categorii de produse și are o suprafață mai mare de vânzare.

Lanțul de farmacii mai are progamată o deschidere în prima parte a acestui an, în luna martie, în centrul comercial Veranda Mall din București.

Dr. Max a lansat în luna noiembrie a anului trecut noul concept de farmacie, denumită Hiper, în complexul comercial Iulius Mall din Iași, la aproape doi ani de la apariția pe piața din România a brandului. Farmacia va avea peste 12.000 de tipuri de produse și peste 80 de farmaciști și consultanți care vor sta la dispoziția clienților.

În spațiul de 1.000 de metri pătrați din Iași sunt amenajate șase zone: pentru medicamente, inclusiv cele compensate și gratuite, pentru vitamine&minerale, produse dermato-cosmetice, cosmetice și îngrijire personală, dar și o zona dedicată mamelor și copiilor, una cu aparatură medicală și dispozitive medicale și una pentru alimentație sănătoasă.

Lanțul de farmacii Dr.Max deține, în prezent, peste 650 de farmacii în România. Brandul a intrat pe piața locală la începutul anului 2020. Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia.

Dr.Max este parte din grupul farmaceutic A&D Pharma, care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente, având o cifră de afaceri de peste 900 de milioane de euro în 2019 și peste 5.000 de angajați. A&D Pharma deține două linii de busines: linia de distribuție de medicamente și linia de retail pharma.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dr.Max pregătește deschiderea unei noi farmacii în format Hiper, în centrul comercial Mega Mall din București