Lectură de 2 minute

28 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Dr.Max a lansat farmacia online DRMAX.RO în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Dr.Max, unul dintre lanțurile de farmacii din Europa Centrală și de Est, a lansat e-shop-ul DRMAX.RO, prin care le oferă românilor posibilitatea de a comanda online produse, cu livrare la nivel național.

Articol actualizat în februarie 2022

La câteva luni după lansarea brandului Dr.Max farmacie în România, A&D Pharma Group a lansat platforma online, potrivit unui comunicat de presă.

Printre categoriile de produse care pot fi comandate se regăsesc medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, suplimente alimentare, vitamine, produse pentru îngrijire personală și înfrumusețare, produse tehnico-medicale, produse din categorii precum „mama și copilul” și gama de produse marcă proprie Dr.Max.

Farmacia Dr Max online

Prin lansarea e-shop-ului DRMAX.RO, A&D Pharma Group continuă să ofere pacienților acces la produse farmaceutice, cu livrare direct acasă. Aceștia beneficiază de livrare națională și gratuită la comenzi de peste 200 de lei, cu asigurarea cerințelor specifice de împachetare, transport și temperatură.

Farmacie Dr Max

Lanțul Dr. Max a lansat în noiembrie 2021 un nou concept de farmacie, denumită Hiper, în complexul comercial Iulius Mall din Iași, la aproape doi ani de la apariția pe piața din România a brandului. Farmacia va avea peste 12.000 de tipuri de produse și peste 80 de farmaciști și consultanți care vor sta la dispoziția pacienților.

În spațiul de 1.000 de metri pătrați vor fi amenajate șase zone: pentru medicamente, inclusiv cele compensate și gratuite, pentru vitamine&minerale, produse dermato-cosmetice, cosmetice și îngrijire personală, dar și o zona dedicată mamelor și copiilor, una cu aparatură medicală și dispozitive medicale și una pentru alimentație sănătoasă.

Următoarele farmacii vor fi deschise în centrele comerciale Veranda Mall și Mega Mall din București.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Dr Max are peste 650 de farmacii în țară

Lanțul de farmacii Dr.Max deține, în prezent, peste 650 de farmacii în România. Brandul a intrat pe piața locală la începutul anului 2020. Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia.

Brandul Dr.Max, care face parte din grupul farmaceutic A&D Pharma, este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia, oferind o gamă extinsă de medicamente și servicii farmaceutice.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente, având o cifră de afaceri de peste 900 de milioane de Euro în 2019 și peste 5.000 de angajați. A&D Pharma deține două linii de business: linia de distribuție de medicamente și linia de retail pharma.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dr.Max a lansat farmacia online DRMAX.RO în România