Lectură de 2 minute

12 Feb 2021 - Știri și Noutăți

La un an de la intrarea pe piața din România, lanțul de farmacii Dr. Max a depășit 450 de farmacii în țară

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Dr. Max, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est, a ajuns într-un an de când a intrat pe piața locală la o rețea de peste 450 farmacii naționale, disponibile în 93 de orașe din România.

Brandul Dr. Max a fost adus pe piața locală de proprietarul Penta Investments, care a preluat grupul farmaceutic AD Pharma, și a înlocuit farmaciile Punkt și o parte din locațiile Sensiblu.

Printre acțiunile demarate de Dr. Max în 2020, se numără lansarea platformei online E-shop DRMAX.RO, ca răspuns la noul context și la nevoia crescută de cumpărare online a pacienților. Dincolo de o experiență de cumpărare și în mediul online, clienții pot achiziționa medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, suplimente alimentare, vitamine, produse pentru îngrijire personală și înfrumusețare, produse tehnico-medicale, dar și produse din categorii precum „mama și copilul”.

VEZI aici alte farmacii online care livrează la domiciliu medicamente.

Tot în 2020, Dr.Max a lansat și marca proprie de produse Dr.Max, care urmează să se extindă în următorii ani. Aceasta face parte din strategia de business la nivel de grup. Totodată, în contextul pandemic, grupul farmaceutic A&D Pharma - Dr.Max a făcut o donație pentru achiziția a 1.000 de echipamente de protecție și 30.000 de mănuși spitatelor din România.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente, având o cifră de afaceri de peste 900 de milioane de Euro în 2019 și peste 5.000 de angajați. A&D Pharma deține două linii de business: linia de distribuție de medicamente și linia de retail pharma. Brandul Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  La un an de la intrarea pe piața din România, lanțul de farmacii Dr. Max a depășit 450 de farmacii în țară