Lectură de 2 minute

02 Aug 2022 - Știri și Noutăți

DPD a închiriat 3.500 mp spații de depozitare în VGP Park Arad

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Compania de curierat DPD își continuă expansiunea în România pe fondul creșterii activității pe acest segment de piață prin închirierea a 3.500 de metri pătrați de spații de depozitare în proiectul VGP Park Arad, situat în apropiere de autostrada A1, tranzacție intermediată de departmentul industrial al companiei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Cushman & Wakefield Echinox a oferit suport companiei în analiza opțiunilor și în alegerea soluției care să corespundă cerințelor clientului, precum și la negocierea termenilor comerciali ai tranzacției.

„Creșterea pieței de curierat se reflectă și în dinamica închirierilor de spații de către companiile de curierat din ultimii doi ani, fiind un domeniu cu o efervescență crescută prin extinderi de spații existente, respectiv crearea unor noi hub-uri pentru distribuție regională. Această tranzacție pune bazele unui parteneriat pe termen lung pe care îl avem cu DPD, în condițiile în care am reușit să identificăm soluția optimă, care se potrivește cel mai bine planurilor sale de expansiune, și care se va materializa în alte tranzacții în viitorul apropiat”, a declarat Ștefan Rădeanu, Director Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Noul spațiu este al 59-lea depozit pe care DPD îl operează la nivel național și este parte a strategiei companiei de curierat care vizează deservirea rapidă și eficientă a clienților din întreaga țară. Piața de servicii de poștă și curierat din România este una dintre cele mai dinamice industrii atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și ca număr de angajați, pe fondul creșterii ponderii e-commerce-ului în totalul vânzărilor de retail, dar și al diversificării produselor comercializate on-line.

Retail jobs

„Fiecare depozit pe care îl deschidem urmărește strategia companiei de extindere și îmbunătățire a serviciilor de care beneficiază clienții noștri. Mulțumim partenerilor noștri care au înțeles cât de importante sunt aceste aspecte pentru noi și ne-au pus la dispoziție un spațiu optim”, a declarat Karla Codrea, CEO DPD România.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în peste 60 de țări și venituri de 9,4 miliarde de dolari. Serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare.

DPD România face parte din DPD group, lider european în livrări rutiere, și este activă pe piața locală din 2008, după preluarea Pegasus Courier. Compania de curierat are peste 2000 de angajați (inclusiv francizele) și peste 18 milioane de colete livrate.

VGP este un dezvoltator, manager și proprietar pan-european de spații semi-industriale si de logistica de inalta calitate. VGP operează un model de afaceri complet integrat, cu capacități și expertiză de lungă durată de-a lungul lanțului valoric. Compania are o bancă de terenuri de dezvoltare (deținută sau angajată) de 11,28 milioane mp, iar accentul strategic este pe dezvoltarea parcurilor de afaceri.

Citeste si:
Rețeaua de farmacii veterinare Mobile Pet deschide o nouă locație în clădirea J8 Office Park din București, cu o investiție de 500.000 de euro
Rețeaua de farmacii veterinare Mobile Pet deschide o nouă locație în clădirea J8 Office Park din București, cu o investiție de 500.000 de euro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  DPD a închiriat 3.500 mp spații de depozitare în VGP Park Arad