Lectură de un minut

30 Apr 2024 - Știri și Noutăți

DOUGLAS România a deschis primul din cele patru magazine care vor fi inaugurate în 2024

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

DOUGLAS România își continuă extinderea prin deschiderea primului magazin din Pitești, în Argeș Mall, care devine, astfel, cel de-al 42-lea deschis în România și primul din cele 4 care vor fi inaugurate anul acesta, în țară. 
 

Sursa foto: Douglas România

Deschiderea magaziunul DOUGLAS a avut loc pe 25 aprilie.

Magazinul oferă clienților săi o gamă largă de produse de machiaj, îngrijire și parfumerie și invită vizitatorii să își exprime personalitatea într-un mod autentic. Acesta găzduiește un total de 120 de branduri. Branduri exclusive: Coach, Ariana Grande, Dr. Irena Eris, Bondi Sands, Kylie Cosmetics, Billie Eilish, Florence By Mills, IT Cosmetics și multe altele.

Extinderea rețelei de magazine este doar începutul planurilor de dezvoltare ale DOUGLAS România. Compania are în vedere să continue investiția constantă în infrastructura online și promovarea mărcilor românești, în cadrul proiectului Ro Brands.

La patru ani de la lansare, Ro Brands, singura platformă premium din zona de frumușețe dedicată produselor și producătorilor locali, reunește 39 de branduri și peste 1.400 de produse, iar compania derulează o strategie de accelerare a dezvoltării sale în anul următor.

În total, însă, asortimentul DOUGLAS România cuprinde aproximativ 28.000 de produse și aproximativ 600 de branduri.

DOUGLAS Group, cu mărcile sale comerciale DOUGLAS, NOCIBÉ, parfumdreams și Niche Beauty, este destinația de frumusețe premium omnichannel numărul unu în Europa. În anul financiar 2022/23, Grupul DOUGLAS a generat vânzări (nete) de 4,1 miliarde de euro și a angajat aproximativ 18.000 de persoane în întreaga Europă.

Citeste si:
Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România
Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  DOUGLAS România a deschis primul din cele patru magazine care vor fi inaugurate în 2024