Lectură de un minut

15 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Doua noi magazine inaugurate de Lidl

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania si inaugureaza doua magazine: unul in orasul Craiova, judetul Dolj, iar celalalt in localitatea Selimbar, judetul Sibiu, ambele pe data de 17 octombrie.

Fiecare magazin are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 metri patrati, iar ambele unitati dispun de locuri de parcare - 100 si 130 pentru Craiova, respectiv Selimbar. Acestea sunt deschise:

  • Lidl Craiova este situat pe Str. Nicolae Romanescu, nr. 39; orarul de functionare este de luni pana sambata, intre 7:30 si 22:00, duminica intre 8:00 si 20:00;
  • Lidl Selimbar este situat pe Sos. Sibiului, nr. 12-22; orarul de functionare este de luni pana sambata, intre 7:30 si 22.00, duminica intre 8:00 si 21:00.
In linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl isi dezvolta reteaua de magazine adoptand solutii pentru reducerea impactului asupra mediului inconjurator. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, ambele magazine dispun de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. De exemplu, atat in magazinul din Craiova, cat si in cel din localitatea Selimbar sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.
Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii, pe 17 octombrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.
Inaugurarea continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl reuseste sa respecte aceasta misiune investind constant in sustenabilitate, la baza actiunilor companiei stand eficienta si demersurile de dezvoltare durabila. In plus, Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Doua noi magazine inaugurate de Lidl