Lectură de 2 minute

27 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Două dintr-o lovitură: JYSK deschide două magazine noi și ajunge la 140 de unități în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

JYSK continuă expansiunea în România și deschide pe 28 martie două magazine noi, în Huși și Bistrița. Compania ajunge, astfel, la o rețea de 140 de magazine în România. 

Sursa foto: JYSK

În Bistrița, unde JYSK este prezent din 2018, retailerul deschide acum cel de-al doilea magazin, aflat în OK Shopping, strada Drumul Cetății nr. 58. Marea deschidere are loc joi, 28 martie, începând cu ora 10:00.

Magazinul are o suprafață totală de 1200 mp și este amenajat conform celui mai nou concept de magazin al retailerului scandinav, Store 3.0. Programul de funcționare al JYSK Bistrița Ok Shopping este de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00.

În Huși, JYSK este prezent din 2019, când a deschis un magazin pe strada Alexandru Ioan Cuza nr 4. Vechiul magazin JYSK Huși s-a închis permanent în luna martie 2024, deoarece compania a găsit un spațiu mai potrivit pentru conceptul actual de magazin, cu un design mai modern, cu podele de lemn, iluminare LED și o amenajare ce permite o expunere mai bună a produselor.

JYSK Huși se redeschide, astfel, pe 28 martie, începând cu ora 10:00, într-un nou spațiu, mai modern și mai mare. Noul magazin JYSK din Huși este amplasat pe Calea Basarabiei nr. 95G, are o suprafață totală de 1300 mp și este deschis de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între orele 10:00 – 18:00.

Oferte la noua colecție de grădină

Cu ocazia deschiderii celor două magazine, compania a pregătit o săptămână specială de oferte, valabile în perioada 28 martie – 3 aprilie 2024 doar în cele două magazine noi, JYSK Huși și JYSK Bistrița OK Shopping.

Clienții care vor vizita cele două magazine noi în săptămâna deschiderii vor găsi reduceri de până la 75% la peste 2.000 de produse, printre care articole de mobilier de interior, mobilier de exterior, saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat, decorațiuni, produse pentru baie și textile pentru casă.

În oferta specială de deschidere sunt incluse produse din noua colecție de mobilier și accesorii de grădină: o selecție de seturi pentru terasă, mese și scaune de grădină, pavilioane și umbrele de grădină, perne de scaun ghivece și decorațiuni de exterior. Produsele din colecția de grădină au reduceri de până la 65%.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Două dintr-o lovitură: JYSK deschide două magazine noi și ajunge la 140 de unități în România