Lectură de 2 minute

01 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Două noi orașe pe harta Glovo: livrări în Zalău și Roman

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Glovo se extinde È™i devine disponibil în două noi oraÈ™e, Zalău È™i Roman. Începând de astăzi, locuitorii acestor oraÈ™e vor putea folosi aplicaÈ›ia de servicii de livrare rapidă pentru a cumpăra, primi sau trimite orice produs, din È™i în perimetrul oraÈ™elor în care se află. 

Odată cu aceste lansări, serviciul Glovo devine disponibil în 32 de oraÈ™e din România, printre care se numără BucureÈ™ti, Cluj-Napoca, TimiÈ™oara, IaÈ™i, BraÈ™ov, Craiova, ConstanÈ›a, Sibiu È™i alte capitale de judeÈ›.

„Ne bucurăm să adăugăm oraÈ™ele Zalău È™i Roman pe harta Glovo È™i suntem mândri să-i avem alături pe partenerii noÈ™tri de la Kaufland È™i KFC. În perioada următoare, ne-am propus să creÈ™tem numărul curierilor din aceste noi oraÈ™e È™i să adăugăm în aplicaÈ›ie cât mai mulÈ›i parteneri locali, de la restaurante, florării È™i pet shop-uri până la magazine de cosmetice, librării È™i nu numai.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

AplicaÈ›ia Glovo cuprinde categorii predefinite care pot fi selectate de utilizatori în funcÈ›ie de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă, Farmacie sau Magazine. Acestor categorii, care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugaÈ›i în aplicaÈ›ie, li se adaugă È™i butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în oraÈ™ul lor, dar care nu se află în categoriile predefinite.

De la lansarea din mai 2018 È™i până în prezent, 26 milioane de produse au fost comandate prin intermediul aplicaÈ›iei de livrare rapidă Glovo, cele mai multe fiind plasate în categoriile restaurante, supermarket È™i curierat.

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îÈ›i permite să cumperi, să trimiÈ›i È™i să primeÈ™ti orice produs, din È™i în perimetrul oraÈ™ului în care te afli. Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 298 oraÈ™e din 22 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa È™i Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi È™i peste 25.000 de parteneri asociaÈ›i din întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Două noi oraÈ™e pe harta Glovo: livrări în Zalău È™i Roman