Lectură de un minut

25 Apr 2024 - Știri și Noutăți

dotCommerce Digital Retail Forum: când are loc și ce speakeri și-au anunțat prezența

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

MerchantPro, platformă de soluții Saas pentru eCommerce, anunță organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului dotCommerce Digital Retail Forum, care va avea loc pe 11 iunie 2024, la Terra Events Hall. Evenimentul reuneste figuri emblematice din eCommerce si mediul de business si va oferi participantilor atat acces la continut si know-how valoros, cat si oportunitati de networking exclusiv si explorare a celor mai performante solutii dedicate comertului online.

Sursa foto: InternetCorp

Conținut premium, speakeri emblematici și networking exclusiv

dotCommerce Digital Retail Forum aduce o agenda de discutii si dezbateri pe subiecte de actualitate, precum impactul AI, internetul Cookieless si efectele asupra comertului online, dar si tematici precum strategiile de finantare pentru IMM-uri, cu precadere din zona comertului online. De asemenea, agenda include discuții cu reprezentanții unor magazine online relevante, care vor vorbi despre viziunea și experiența proprie în a construi o afacere de succes în eCommerce.

Agenda evenimentului cuprinde si prezentări ale unor soluții inovative, precum și dezbateri aplicate pentru creșterea performanței magazinelor online. Ziua va fi presărată și cu momente de relaxare, iar experiența dotCommerce se va încheia cu un Exclusive Garden Party.

Participantii vor putea interactiona cu speakerii prezenti pe scena dotCommerce, printre care se numara Iulian Stanciu - Presedinte Executiv eMAG, Arthur Radulescu - Founder & CEO MerchantPro, Rares Banescu - Owner & Founder theMarketer, Bogdan Iftemie - Business Development Director PayPo, Vlad Marincas - CEO & Co-Founder Aqurate, Robert Trandafir - CEO & Co-Founder GUN Media, Ciprian Ghioc - Manager TSG si multi altii.

Ultimele ore de Early Bird!

Până pe 10 Mai ai posibilitatea să cumperi bilete la un pret special începând cu 59 euro. Vezi biletele aici.

Citeste si:
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului
Nou concept de magazin în România: cine conduce Good2Go și câte magazine vor fi deschise până la finalul anului

Evenimentul este organizat de MerchantPro, cu sustinerea theMarketer - partener principal, PayPo, Aqurate, GUN Media, Mokka, tbi bank, DoctorSEO, Netopia, Leanpay și a partenerilor media Wall-street.ro, Retail.ro și start-up.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  dotCommerce Digital Retail Forum: când are loc și ce speakeri și-au anunțat prezența