Lectură de un minut

15 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Black Friday până în ianuarie la Dormeo: perne, pilote și saltele la reducere două luni

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Dormeo, brand de saltele, perne, lenjerii de pat și articole pentru casă, deținut de compania Studio Moderna, începe campania de Black Friday pe 20 noiembrie. Reducerile sunt valabile până în luna ianuarie și sunt aplicate la produsele din categoriile: perne, pilote, saltele, lenjerii de pat, accesorii, mobilă pentru dormitor și accesorii pentru copii. 

Dormeo oferă reduceri de până la 70% la produsele din categoriile menționate și sunt valabile atât pe site, cât și în magazinele fizice. Brandul care aparține de retailerul Studio Moderna are 36 de magazine pe teritoriul României, în București, Timișoara, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj, Bistrița, Deva, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Craiova, Târgoviște, Pitești, Brașov, Buzău, Focșani, Bacău, Iași, Piatra-Neamț și Suceava, potrivit informațiilor de pe site-ul companiei.

În București, retailerul are 9 magazine: Top Shop Cocor, Top Shop Obor, Top Shop Vulcan, Dormei Home Afi Palace Cotroceni, Top ShopMega Mall, Top Shop Park Lake, Top Shop Sun Plaza, Top Shop Drumul Taberei și magazinul Dormeo din Ghencea.

Black Friday Dormeo 2021: perne și saltele la reducere

Pentru o pernă clasică Siena V3, un client Dormeo ar cheltui cu 60% mai puțin, prețul produsului fiind de 59 de lei, de la 149 de lei prețul inițial. O saltea cu topper comfort Deluxe 19 cm costă 849 de lei, fiindu-i aplicată o reducere de 50%.

O husă de protecție pentru saltea Renew Natura costă 79 de lei, cu o reducere de 50%, în timp ce pentru o pilotă Dormeo Black Diamond, un român ar ajunge să dea 149 de lei, cu 48% mai puțin decât prețul inițial.

Citeste si:
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday până în ianuarie la Dormeo: perne, pilote și saltele la reducere două luni