Lectură de un minut

06 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Dorian Popa își vinde colecția Hâtz în magazinul Famous Merch din Afi Cotroceni

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Dorian Popa și-a lansat colecția Hâtz și în Afi Cotroceni, în magazinul Famous Merch, destinat pasionaților de produse personalizate. Magazinul are un design minimalist și compact. Fanii vor găsi atât produse ediție limitată, cât și colecțiile Back To School, Hatz de Relaxare care includ accesorii, haine casual urban și papetărie. 

Dorian Popa este actor, vlogger și dansator și a devenit cunoscut în 2011, oadtă cu apariția în serialul „Pariu cu viața”. Artistul generează conținut pentru Instagram și alte platforme de socializare, având peste două milioane de abonați pe canalul de Youtube, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună peste un milion de vizualizări fiecare și intră instant în topul YouTube Trending.

„Suntem bucuroși să anunțăm parteneriatul cu Dorian Popa care va aduce AFI Cotroceni mai aproape de comunitatea adolescenților. Și așteptăm alte vedete și generatori de conținut să fie parte din conceptul Famous Merch, locul unde colecțiile personalizate sunt expuse pentru clienții Afi Cotroceni. Continuăm să diversificăm și în perioada următoare mixul de experiențe și continuăm planul de dezvoltare stabilit, AFI Cotroceni fiind destinația de lifestyle favorită a bucureștenilor dornici de shopping și entertainment”, a declarat Anca Buzatu, marketing manager AFI Cotroceni.

Cu o suprafață totală de 240.000 m2 și închiriabilă de 88.500 m2, AFI Cotroceni include printre cele mai multe magazine pe metru pătrat din țară și oferă o gamă completă de cumpărături, servicii și divertisment. În plus, mall-ul a investit 50.000 de euro într-un set de măsuri implementate lunar.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dorian Popa își vinde colecția Hâtz în magazinul Famous Merch din Afi Cotroceni