Lectură de 2 minute

12 Oct 2018 - Știri și Noutăți

doraly.ro deschide platforma pentru comercianti externi.

Abonează-te pe  

doraly.ro a inceput sa inregistreze in marketplace si comercianti, producatori si distribuitori care nu sunt chiriasi ai parcului comercial Doraly Expo Market.

 

Alexandru Rusu, CEO Doraly a completat: "Facem eforturi continue pentru a veni in sprijinul cat mai multor business-uri care isi propun sa creasca pe platforme online si pentru a completa gama traditionala produse. Prin urmare, am deschis platforma de e-commerce si pentru afacerile care nu desfasoara activitate in spatiile noastre, chiar daca asta inseamna, pentru noi, investitii suplimentare in facilitati si in procesul logistic. Rezultatele incep insa sa se vada: tot mai multe brand-uri adera la principiile noastre de e-commerce si vin cu produsele lor pe doraly.ro."

Si-au listat deja produsele pe doraly.ro:
  • brand-ul de biciclete Pegas
  • Inter-Line Company – distribuitor de electronice si jucarii
  • DANTE Cosmetics
  • Gimex Solutions cu produse IT&C
  • comerciantul de produse de curatenie si igiena Sanito
Alexandru Rusu a completat: "Producatorii, importatorii, comerciantii pot aduce marfa la noi, pot vinde in magazine in parcul comercial sau pot vinde online, fara sa-i preocupe probleme legate de alte spatii, hale de depozitare, lant logistic, customer care sau promovare. Trebuie doar sa adere la conceptul scaderii preturilor in functie de cantitatea livrata, sa poata vinde si en-gros si la bucata si sa aiba capacitatea sa-si actualizeze stocurile in consecinta."
Lansata la finalul lunii aprilie a acestui an, platforma doraly.ro expune deja 135 de comercianti, care vand, pe rafturile virtuale, peste 40.000 de produse electrice si de iluminat, articole pentru casa si gradina, bricolaj, scule, unelte si decoratiuni. Gama de articole se extinde insa in fiecare zi, iar platforma va cuprinde, pana la sfarsitul anului, peste 100.000 de produse.
doraly.ro este primul marketplace cu preturi elastice din Romania, cu vanzare en-detail si en-gros, dezvoltat si lansat de Doraly in mai 2018. Platforma beneficiaza de o investitie de peste un milion de euro si va cuprinde peste 100.000 de produse pana la sfarsitul anului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  doraly.ro deschide platforma pentru comercianti externi.