Lectură de 2 minute

26 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Doraly aniverseaza 25 de ani: ce planuri de extindere are

Abonează-te pe  

Expo Market Doraly, unul dintre cei mai mari jucatori din piata de en-gros din Romania, implineste 25 de ani de traditie in comertul romanesc. doraly.ro e primul marketplace cu preturi flexibile din Romania, care incurajeaza vanzarea online en-gros, cu reduceri de pana la 50% la comenzi mai mari. Doraly Expo Market planuieste extinderea in Bucuresti, Cluj si Iasi si investitii de pana la 12 milioane de euro pana in 2020.

Republica Moldova, China, Turcia, Pakistan, India, Iran, Iraq, Siria, Israel, Sudan, Arabia Saudita, Albania, Ucraina, Grecia, Bulgaria, Libia si Romania sunt cele 17 tari din care provin chiriasii parcului comercial Doraly.

Antreprenori de 17 nationalitati si culturi diferite s-au adaptat cerintelor pietei romanesti, iar peste 60% dintre ei sunt de mai bine de 10 ani in Doraly.

Alexandru Rusu, CEO Doraly a declarat: "Business-ul a trecut prin toate etapele comertului romanesc. In urma cu 25 de ani, piata era abia la inceput, neorganizata si imprevizibila si a crescut odata cu provocarile fiecarei perioade. A invatat sa se adapteze volatilitatii, sa-si asculte clientii si sa le intuiasca nevoile si sa se pozitioneze ca reper in en-gros-ul romanesc, dar si in sectorul imobiliar. Am crescut de la 3500 de metri patrati la peste 80.000 ca suprafata inchiriabila, pastrand acest profil de distribuitor de wholesale pentru intreaga tara".

Parcul comercial a fost primul complex specializat in produse alimentare si non-alimentare din Romania si se intinde acum pe o suprafata totala de 280.000 de metri patrati. Cei 550 de producatori, importatori si distribuitori, chiriasi ai Expo Market Doraly, comercializeaza articole pentru casa, iluminat si electrice, articole sanitare, birotica, bricolaj, produse pentru gradina, scule si unelte, mobilier, dar si produse alimentare si bauturi.

Dupa 25 e ani de expertiza in comertul offline, platforma doraly.ro marcheaza maturizarea business-ului prin asigurarea unui nou canal de vanzari, vizibilitate crescuta si acces la clienti din toata tara pentru comerciantii parcului.

Site-ul listeaza, in acest moment, 160 de comercianti care vand, in total, 45.000 de produse distribuite in 13 categorii. Clientii care cumpara de pe doraly.ro platesc un singur pret de livrare si primesc un singur colet, indiferent de la cati comercianti comanda.
In plus, vor putea comanda produse la preturi si mai accesibile, cu ajutorul unui nou serviciu dezvoltat de platforma. Doraly Sharing va permite consumatorilor sa plateasca mai putin pentru un produs in functie de numarul persoane care participa la comanda respectiva.

Citeste si:
Black Friday la Doraly: reduceri la electrocasnice, aparate de îngrijire personală, detergenți și corpuri de iluminat
Black Friday la Doraly: reduceri la electrocasnice, aparate de îngrijire personală, detergenți și corpuri de iluminat

Si comerciantii care se inscriu pe platforma se bucura de reduceri de costuri. Cu ajutorul solutiei de e-fulfilment dezvoltata de Doraly, acestia isi pot depozita marfa in spatiile Doraly, pentru a minimiza costurile de transport. Serviciul e destinat si companiilor care isi propun sa intre pe piata din Romania si care pot beneficia astfel de un fronting din partea Doraly, adica asigurarea tuturor serviciilor necesare, fara ca acestea sa mai fie nevoite sa creeze entitati juridice, sa-si deschida birouri de reprezentanta sau sa-si inchirieze depozite.

doraly.ro isi propune cresterea si diversificarea gamei de produse si mizeaza pe electronice, electrocasnice si IT, dar si pe auto-moto sau jucarii in planurile de dezvoltare a platformei. In ceea ce priveste parcul comercial, Doraly pregateste 12 milioane de euro pentru extinderea la nivel national cu inca un spatiu in Bucuresti, insa analizeaza, in acest sens, si pietele din Cluj si Iasi. In total, suprafata inchiriabila va creste cu opt mii de metri patrati, pana la un total de 92.000, iar numarul pavilioanelor va ajunge la 37.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Doraly aniverseaza 25 de ani: ce planuri de extindere are