Lectură de un minut

16 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Doncafe, prezentare intr-un nou ambalaj

Abonează-te pe  

DONCAFE Romania, parte a Grupului Strauss, primeste si anul acesta o noua recunoastere importanta in industrie – MEDALIA DE AUR pentru calitatea exceptionala a produselor, acordata de catre renumita institutie germana Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG).

DLG evalueaza anual peste 27.000 de produse alimentare si bauturi din intreaga lume. Ca parte a inspectiei sale de calitate pe segmentul cafelei, accentul este pus pe analiza senzoriala a produsului, asa cum sunt aspectul, aroma, gustul si echilibrul bauturilor.

"Sortimentele de cafea pe care DLG le premiaza sunt un exemplu de calitate la cele mai inalte standarde, reusind sa surprinda prin echilibrul senzorial pe care il ofera celor care le consuma. Procesul de testare este unul neutru, urmeaza o baza stiintifica si este certificat de experti in domeniu.”, a precizat Barbel Wurz, Project Manager al Centrului de Testare Alimentara DLG
Inca din 2013, produsele DONCAFE au obtinut scoruri superioare pe toate categoriile vizate, iar in 2019 au completat un total de 12 medalii de aur, 2 de argint si 2 de bronz pentru sase sortimente testate din portofoliu: cafea praijta si macinata Doncafe Selected, Doncafe Elita, Doncafe Green Active, cafea solubila Doncafe Elita si cafea boabe Doncafe Espresso Cremoso si Doncafe Espresso Perfetto.
Odata cu aceasta recunoastere, DONCAFE isi consolideaza angajamentul fata de consumatorii sai prin lansarea unui nou ambalaj premium, care imbraca familiaritatea si imaginea placuta a marcii DONCAFE intr-un design plin de originalitate si, in acelasi timp, prietenos cu mediul, prin reducerea amprentei de carbon cu circa 30%.
In Romania, DONCAFE ofera o gama variata de produse, printre care cafea prajita si macinata, cafea solubila si cafea boabe, printr-o varietate de branduri create pentru iubitorii de cafea: DONCAFE Selected, DONCAFE Green Active, DONCAFE Elita sau DONCAFE Espresso.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Doncafe, prezentare intr-un nou ambalaj