Lectură de un minut

05 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Dobrogea Grup, care deține brandurile de biscuiți Digesta și Eugenia, lansează un program de internship pentru studenți

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Dobrogea Grup lansează un program de internship pentru studenții la ciclul de licență în anii terminali sau masteranzii din următoarele domenii: economie, computer science, inginerie alimentară și inginerie electromecanică. 

Programul de internship se va derula în perioada 1 august – 30 septembrie 2022, timp de 8 ore/zi, cinci zile pe săptămână. Studenții interesați pot trimite CV-ul la adresa de e-mail internship@dobrogeagrup.ro până pe 30 aprilie 2022. Tinerii vor avea îndrumarea mentorilor din fabricile Dobrogea Grup.

Fabrica de pâine și produse de panificație Dobrogea Grup a fost înființată în 1991 și are sediul în Constanța. Fabrica produce făină, mălai, griș și alte produse de morărit sub marca Dobrogea. Printre brandurile din portofoliu se numără Digesta, Eugenia și Merlin.

Dobrogea Grup deține și un lanț de șapte magazine, Fresh Dobrogea, amplasate în municipiul Constanţa şi în principalele oraşe ale judeţului, organizate ca magazine moderne de proximitate. Magazinele Fresh Dobrogea comercializează produse alimentare de consum zilnic și au un concept personalizat de produse proaspete de panificație și patiserie Dobrogea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dobrogea Grup, care deține brandurile de biscuiți Digesta și Eugenia, lansează un program de internship pentru studenți