Lectură de un minut

06 Apr 2019 - Știri și Noutăți

dm drogerie markt, in calitate de angajator

Abonează-te pe  

dm drogerie markt Romania abordeaza un mod de lucru diferit, adaptat dupa o filozofie germana dezvoltata in zeci de ani de activitate pe piata de retail. Fiecare angajat are ocazia sa discute deschis despre problemele pe care le intampina si este incurajat sa preia raspundere si sa gaseasca solutii.

In compania de succes, care activeaza in Romania de mai bine de 10 ani, modul de lucru abordat este unul in primul rand deschis si relaxat, in care fiecare angajat stie care este scopul muncii sale. Plecand de la simpla intrebare “De ce?”, filozofia dm reprezinta un model de lucru propriu al companiei, orientat spre solutii de succes.

Provocarea noastra constanta este sa ne asiguram ca fiecare membru al echipei dm drogerie markt isi cunoaste sensul muncii si beneficiaza de cadrul ideal pentru a se dezvolta atat pe plan profesional cat si pe cel personal, iar noi, ca angajatori, ne straduim sa le oferim deschidere, astfel ca fiecare angajat sa poata pune intrebari si sa afle care este contributia lui in companie, prin munca pe care o face. Mai mult, incurajam oamenii sa actioneze cu responsabilitate si sa nu se fereasca sa spuna ce gandesc, de teama unui eventual conflict”, explica Anita Pop, manager al departamentului HR al dm drogerie markt Romania.
Filozofia dm drogerie markt pune, astfel, accentul pe fiecare membru al echipei, pe individualitatea fiecaruia, dupa principiul ca “oamenii nu sunt un mijloc, ci scopul”. La dm, in centrul tuturor activitatilor este omul, fie ca este vorba despre clienti, colegi sau parteneri.
dm drogerie markt este prezenta pe piata din Romania de un deceniu, timp in care au fost create mai bine de 900 de locuri de munca in cele peste 100 de drogherii din tara, dar si in sediul central si depozitul din Timisoara.
Cel mai popular lant de drogherii din Europa poate fi gasit in 13 tari precum Austria, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria, cu aproximativ 3.500 de magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  dm drogerie markt, in calitate de angajator