Lectură de 2 minute

07 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Distribuitorul de produse congelate Macromex va verifica fluxurile și alimentația din cantinele a 40 de grădinițe și școli din țară

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Macromex, unul dintre jucătorii principali din industria alimentară românească, alături de Next Root Management Systems, furnizor de consultanță HoReCa, lansează o soluție menită să optimizeze fluxurile și siguranța alimentară, dar și să aducă o alimentație sănătoasă în cantinele grădinițelor și școlilor și vizează 40 de unități de învățământ beneficiare, până la finalul anului 2023.
 

Sursa foto: Macromex/ Next Root Management

Prin proiectul dedicat grădinițelor și școlilor, grija și interesul pentru alimentație sănătoasă pot fi transpuse și în afara casei, în locurile în care copiii și elevii petrec cel mai mult timp, pe parcursul unei săptămâni. Soluția include verificarea materiilor prime, alături de un sistem operațional adaptat fiecărei locații, pentru un plus de valoare pentru toate aceste instituții de învățământ și mai multă siguranță pentru elevi.

În acest parteneriat, Next Root Management Systems va asigura, pentru fiecare locație, definirea optimă a fluxurilor de bucătărie, depozitare și spații conexe, standardizarea procedurilor de bucătărie, gestiune, inventariere și rețetare, eficientizarea spațiilor de lucru pentru fluxul operațional și al materiilor prime, standardizarea procedurilor de curățenie și training.

În 2022, Macromex a lansat platforma digitală horeca.macromex.ro, ce regrupează toate soluțiile eficiente și este un produs complex, menit să sprijine afacerile HoReCa. Platforma aduce un ajutor real pentru business și pentru sustenabilitate, rețetele la cheie și sfaturile despre eficiența operațională.

În plus, Bocado este o altă inițiativă a companiei, o platforma de comenzi online B2B dedicată clienților HoReCa care ajută la reducerea timpului de comanda și gestionarea fluxului de aprovizionare, într-un mod mult mai eficient. Mai multe informații sunt disponibile pe www.bocado.ro.

Macromex este companie în industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate, cu un portofoliu extins de branduri precum Edenia, Corso, La Strada, Azuris şi branduri partenere: Philadelphia, La Lorraine, Farm Frites Dr. Oetker (Inedit, Paula), Mars, Haagen Dasz.

Next Root Management Systems (Next Root Management Systems – Consultanță în domeniul ospitalității), companie de consultanță operațională înființată în anul 2018 are ca misiune eficientizarea resurselor operatorilor din domeniul ospitalității, standardizarea operațiunilor lor, planificarea și derularea procesului de deschidere a noilor locații HoReCa.

Citeste si:
FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty
 FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Distribuitorul de produse congelate Macromex va verifica fluxurile și alimentația din cantinele a 40 de grădinițe și școli din țară