Lectură de 2 minute

14 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Discounterul Lidl deschide un nou magazin în Turnu Măgurele

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Lidl România inaugurează un nou magazin în Turnu Măgurele, județul Teleorman, pe data de 14 martie. Acesta este situat pe Șoseaua Alexandriei, Nr. 7 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Turnu Măgurele are o suprafață de vânzare de peste 1.300 metri pătrați. Unitatea dispune de peste 130 locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

La finalul lunii februarie, Lidl a mai deschis trei magazine, în București, Pitești și Tecuci. Tot în februarie, discounterul a anunțat că va crește veniturile angajaților cu 12,5%, începând cu 1 martie 2022, iar venitul mediu lunar brut câștigat de un vânzător la angajarea în companie va fi de peste 4.950 de lei, adică aproximativ 2.900 lei net.

În 2020, discounterul Lidl a detronat Kaufland în clasamentul celor mai mari retaileri alimentari, după ce a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei, cu doar 27 de milioane de lei mai mult decât sora sa. Discounterul cu 33 de noi magazine deschise în 2020 a înregistrat o creștere spectaculoasă de 31% a afacerilor, în timp ce cifra de afaceri a Kaufland a crescut cu aproape un miliard de lei.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 10.000 de membri activi, care își desfășoară activitatea în toate județele.

Lidl și Banca pentru Alimente organizează o colectă de produse în magazine

Lidl și Rețeaua Națională a Băncilor pentru Alimente din România organizează o colectă de produse. Clienții pot dona alimente neperisabile, precum și produse de igienă pentru adulți și bebeluși. În plus, Lidl România donează deja îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii, în sprijinul refugiaților. În acest moment, colecta are loc în 84 de magazine Lidl, din 32 de localități.

Toate produsele colectate în cadrul campaniei vor fi distribuite de către Băncile Regionale pentru Alimente din București, Cluj, Roman, Brașov, Oradea, Timișoara, Constanța, Craiova și Galați organizațiilor ce au ca beneficiari persoanele refugiate.

Citeste si:
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
S-a deschis încă un mall în România: peste 100 de milioane de euro investiți în noul centru comercial 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Discounterul Lidl deschide un nou magazin în Turnu Măgurele