Lectură de un minut

05 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Directorul Pepco, Andy Bond, demisionează din cauza unor probleme de sănătate

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Andy Bond, directorul general al grupului Pepco, care deține brandurile Pepco și Dealz în Europa și Poundland în Marea Britanie, a anunțat că demisionează la finalul lunii martie din cauza unor probleme de sănătate. El va rămâne consilier până la finalul anului financiar, potrivit unui comunicat de presă emis de companie.

Trevor Masters, care în prezent ocupă funcția de COO, va ocupa postul de director interimar începând cu 31 martie. Reprezentanții grupului vor începe procesul de căutare a unui nou CEO.

Bond a lucrat timp de zece ani la Pepco, din care șapte în funcția de CEO. De la preluarea postului, când lanțul avea doar 200 de magazine într-o singură țară, compania a ajuns la peste 3.500 de unități deschise în 19 țări, iar în luna mai a anului 2021 s-a listat la Bursa de Valori din Varșovia.

Grupul Pepco a înregistrat o creștere de 46% a cifrei de afaceri în anul financiar 2020-2021, ca urmare a deschiderii de magazine și pe fondul relaxării restricțiilor de izolare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Directorul Pepco, Andy Bond, demisionează din cauza unor probleme de sănătate