Lectură de un minut

02 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Directorul de operațiuni al Versace va prelua funcția de CEO al brandului Michael Kors

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Grupul de fashion de lux Capri a anunțat numirea lui Cedric Wilmotte în poziția de CEO al brandului Michael Kors. Wilmotte vine din Versace și va ocupa efectiv poziția din 3 aprilie 2023. 

Sursa foto: Pixabay.com

Wilmotte a ocupat funcția de director executiv interimar al Versace, din ianuarie până în septembrie 2022, și este, în prezent, directorul de operațiuni al Versace. Înainte de Versace, Wilmotte a condus afacerea Michael Kors EMEA din 2008 până în 2021, scrie Fibre2Fashion.

În timpul mandatului său ca președinte al Michael Kors EMEA, Wilmotte a fost responsabil pentru creșterea semnificativă a Michael Kors în regiune. Înainte de a se alătura Michael Kors, Wilmotte a deținut funcții de conducere la Marc Jacobs, din 2004 până în 2008, dar și la Donna Karan, din 1998 până în 2004.

Capri este grupul de fashion de lux din Marea Britanie, deținând brandurile Versace, Jimmy Choo și Michael Kors.

Fondată de designerul american Michael David Kors în 1981, Michael Kors este o casă de modă premium care produce o gamă largă de articole de prêt-à-porter, accesorii, genți și ochelari. Până în 2015, compania avea peste 550 de magazine și peste 1.500 de buticuri în magazine din diferite țări.

În iulie 2017, Michael Kors Holding a cumpărat Jimmy Choo pentru 897 de milioane de lire sterline. În septembrie 2018, compania a anunțat un acord pentru preluarea Versace. La 2 ianuarie 2019, după încheierea tranzacției, compania a fost redenumită Capri Holdings. Michael Kors (ca marcă) operează sub umbrela companiei-mamă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Directorul de operațiuni al Versace va prelua funcția de CEO al brandului Michael Kors