Lectură de 2 minute

06 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Din luna mai, Discovery Networks aduce in Romania emisiuni despre casa si gradina

Abonează-te pe  

Discovery Networks aduce in Romania o serie de emisiuni din grila HGTV, lider pe segmentul de emisiuni despre casa si gradina in portofoliul Scripps Networks Interactive. Incepand cu 4 mai, emisiuni precum "Specialisti in renovari", "Castigator la loterie, cumpar casa" sau "Vanatorii de case" vor fi difuzate pe TLC, cu difuzare de luni pana sambata.

HGTV aduce programe de tip reality-show si este destinatia principala a celor pasionati de continut dedicat casei, reusind sa aiba printre fanii inraiti vedete precum Michelle Obama, Reese Witherspoon sau Seth Rogen.

Andrey Stoychev, Head of Commercial Development, Distribution, Sports and Commercial Operations Discovery CEEMCA, a declarat: „HGTV are cel mai lung timp mediu de vizionare in Europa – 42 de minute – dintre toate canalele care difuzeaza continut dedicat casei. In acelasi timp, cercetarile noastre locale arata ca acest tip de continut, cel despre casa si gradinarit, este foarte popular in Romania (59% dintre spectatori sunt interesati de acest tip de continut). Astfel, prin aducerea continutului HGTV pe TLC, ne dorim sa le oferim telespectatorilor nostri sentimentul de „acasa” si tot ceea ce acesta implica: spatiul, oamenii si trairile pe care le inspira. In acelasi timp, suntem mandri ca pietele din regiunea Centrala si de Est se afla pe harta dezvoltarii HGTV in Europa – credem cu tarie ca acest tip de continut alimenteaza pasiunile oamenilor pentru amenajarea casei, creeaza un spirit de apartenenta la comunitate si functioneaza pe diferite platforme pentru publicurile si partenerii nostri comerciali”.

Incepand cu luna mai, calupul HGTV va fi difuzat pe TLC de luni pana vineri, de la ora 14:00 si in weekend intre 15:00 si 19:00 si cuprinde

  • Specialisti in renovari, din 6 mai, de luni pana vineri, incepand cu ora 14:00 (67 de episoade a cate o ora); i ii are in prim-plan pe Chip si Joanna Gaines, experti in domeniul imobiliar, care transforma casele darapanate in locuri de referinta, contribuind astfel la reinsufletirea a intregi cartiere. Alaturi de cumparatori, cuplul renoveaza locuinte care se afla in locuri deosebite, dar care au un design neatragator sau se afla intr-o conditie precara.
  • Castigator la loterie, cumpar casa, din 4 mai, in fiecare sambata, in intervalul 15:00 – 17:00 (30 de episoade a cate 30 de minute); David Bromstad ii acompaniaza pe castigatorii la loterii in cautarea unor case de vis.
  • Vanatorii de case, din 4 mai, in intervalul 17:00 – 19:00 (26 de episoade a cate 30 de minute); gazduita de Suzanne Whang, emisiunea prezinta aventurile fiecarui om, cuplu sau familie care se afla in cautarea casei ideale, invatand la ce anume sa fie atenti si cum sa hotarasca daca o locuinta este cea potrivita pentru ei. Cu liste lungi de dorinte si opinii diferite, vor gasi acestia ceea ce cauta?

Sursa foto Unsplash

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Din luna mai, Discovery Networks aduce in Romania emisiuni despre casa si gradina