Lectură de 2 minute

23 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Din ce în ce mai multe companii aleg digital marketing: Limitless Agency a încheiat 2023 cu afaceri de 4,25 milioane de euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Limitless Agency, una dintre principalele agenții de marketing digital din România, raportează o cifră de afaceri de 4,25 milioane de euro în 2023, în creștere cu 31% față de anul anterior, devenind astfel una dintre cele mari companii de profil pe o piață fragmentată.

Sursa foto: Limitless Agency

Creșterea Limitless Agency este datorată atât dezvoltării pieței de marketing digital, cât și investițiilor noi, lărgirii portofoliului de clienți și creșterii interesului și bugetelor companiilor pentru promovare online. Astfel, 56% din business este reprezentat de divizia SEO, 42% de divizia PPC și 2% de divizia Data & Analytics.

“2023 a fost un an excelent pentru agenția noastră, în care am depășit mai multe obiective de business. Ne-am consolidat și mai mult poziția pe piața de marketing digital, care este una extrem de fragmentată, cu promisiuni nerealiste la costuri foarte mici care într-o primă etapă pot crea un miraj potențialilor clienți. Doar că observăm și o educare și o conștientizare din partea clienților, care în ultimul an au alocat bugete mai mari strategiilor de marketing digital, dar cel mai important conștientizează că prin colaborarea cu o agenție mare au acces la know-how de calitate, la resurse și rezultate”, declară Daniel Slăvenie, CEO&Partner Limitless Agency.

Piața, definită tot mai mult de externalizarea marketingul digital. De ce aleg companiile această variantă

Creșterea business-ului Limitless Agency se datorează și interesului tot mai mare al companiilor de a externaliza activitatea de marketing digital, dorind să lucreze cu agenții stabile, care au rezultate dovedite și sunt mereu la zi cu noutățile din domeniu. În era digitală în care ne aflăm, companiile resimt din ce în ce mai mult presiunea de a-și extinde prezența online și de a se adapta rapid la schimbările din mediul digital. Din acest motiv, dorința de a externaliza marketingul digital a devenit o strategie tot mai frecvent adoptată de către diverse afaceri.

Pentru a fi cu un pas înainte așteptărilor clienților, Limitless Agency a investit anul trecut în jur de 300.000 euro în optimizarea proceselor interne, automatizări și training pentru echipă.

”Am revizuit și modernizat baza noastră de date, iar către sfârșitul anului am finalizat ajustările necesare pentru a ne extinde pe piața americană sub brandul propriu. De asemenea, obiectivul nostru principal în perioada următoare se concentrează pe dezvoltarea în domeniul tehnologiei, având în vedere intensitatea competiției din această piață", conchide Daniel Slăvenie, CEO&Partner Limitless Agency.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Din ce în ce mai multe companii aleg digital marketing: Limitless Agency a încheiat 2023 cu afaceri de 4,25 milioane de euro