Lectură de 3 minute

07 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Didactica Publishing House la Târgul de Carte Gaudeamus:  peste 30 de noi titluri și reduceri de 70%

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Didactica Publishing House prezintă peste 30 de noi titluri, multe dintre acestea semnate de autori români, consacrați, dar și debutanți, la Târgul de Carte Gaudeamus, care are loc la București în perioada 7-11 decembrie. De asemenea, editura a pregătit ateliere de creație, de gestionare a emoțiilor, de mediu sau de educație financiară, precum și întâlniri cu autorii, pachete speciale de Crăciun și reduceri. 

Sursa foto: DPH Gaudeamus

Printre autorii care semnează aceste titluri se numără scriitori apreciați pe piața din carte din România, printre care Gabriela Gîrmacea, Adriana Mitu, Simona Epure sau Alexandra Lopotaru, autori debutanți – Diana Mihăilă, Simona Misir, Elena Jida, Monica Mereuță, Adriana Georgescu, Simona Burlacu ori Janina Năstase, dar și autori recunoscuți la nivel internațional, cu titluri în topurile de profil, precum Susan Verde, Peter H. Reynolds, Piret Raud ori Astrid Sheckels. Lor li se alătură în paginile ce așteaptă să fie răsfoite ilustratori români talentați, precum Theodora Morărescu, Ioana Cristina Vlădoiu, Alina Astăluș, Simona Burlacu, Lavinia Trifan, Diana Tivu, Beatrice Gherghel și mulți alții.

Ne bucurăm să încheiem un an complicat cu un număr atât de mare de noutăți, titluri iubite în întreaga lume, cu milioane de exemplare vândute, dar și un număr aproape la fel de mare de titluri semnate de autori români. Am păstrat pentru finalul de an titluri axate pe dezvoltarea personală a copiilor, cum sunt cele despre curaj – de la curajul de a fi tu însuți până la curajul de a explora lumea și de a-i descoperi frumusețea, chiar și atunci când necunoscutul te sperie. Sperăm ca acestea să-i inspire pe copii și pe părinți deopotrivă.

Florentina Ion, fondator editura Didactica Publishing House

Titlurilor de ficțiune li se adaugă și noi apariții pe segmentul de parenting, dar și cel de specialitate, concentrate pe activitatea cadrelor didactice, precum și noi abordări sau reeditări ale operelor clasice, respectiv noi abordări ale biografiilor autorilor care au marcat literatura română, cum ar fi Ion Luca Caragiale și Mihai Eminescu.

De asemenea, multe dintre aceste noi titluri au reprezentat un prilej pentru a-i aduce pe autori mai aproape de cititori, prin sesiuni de autografe și întâlniri, dar și de a porni conversații cu copiii și părinții despre subiecte care îi preocupă:

  • identificarea și gestionarea emoțiilor,
  • educația financiară,
  • educația pentru mediu,
  • bullying și multe altele.

Editura Didactica Publishing House deţine un portofoliu de carte şi jocuri cu adresabilitate din primele luni de viaţă. Cu o experienţă de peste 18 ani pe piaţa educaţională din România, Editura Didactica Publishing House a livrat până acum peste 16 milioane de cărţi, jocuri, reviste şi resurse educative. În total, portofoliul editurii numără peste 2.000 de titluri.

La finalul lunii octombrie 2020, în noul context educaţional, Editura Didactica Publishing House a lansat o un program educaţional digital cu pachete de jocuri şi activităţi, adaptate curriculei naţionale. Într-o primă etapă, acestea cuprind materiale educaţionale dedicate clasei pregătitoare şi elevilor din clasele I - III, realizate în parteneriat cu Edustudio Helsinki.

Citeste si:
Undelucram.ro: Care au fost cei mai apreciați angajatori în 2023
Undelucram.ro: Care au fost cei mai apreciați angajatori în 2023

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Didactica Publishing House la Târgul de Carte Gaudeamus:  peste 30 de noi titluri și reduceri de 70%