Lectură de un minut

29 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Lanțul românesc de retail Diana se extinde și deschide al treilea magazin de anul acesta

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

LanÈ›ul românesc de magazine Diana, înfiinÈ›at de familia Crăciunescu, a deschis a treia unitate de anul acesta, în Drăgășani È™i ajunge, astfel, la 65 de locaÈ›ii în È›ară.

Magazinul deschis la începutul acestei săptămâni în Drăgășani este cel de al treilea inaugurat de la începutul acestui an È™i, totodată, a treia unitate din localitate.

Cu o suprafață de vânzare de 500 de metri pătraÈ›i, noul magazin are circa 8.000 de produse alimentare È™i nealimentare, zonă de fructe È™i legume È™i un corner in store Diana Gourmet, care oferă o selecÈ›ie de produse premium È™i bio.

Echipa magazinului nou deschis este formată din 22 de persoane.

ReÈ›eaua de retail românească Diana, prezentă pe piață de peste 29 de ani, are magazine în È™ase judeÈ›e - Vâlcea, Gorj, ArgeÈ™, Olt, Dolj È™i DâmboviÈ›a È™i peste 670 de angajaÈ›i.

Retailerul vâlcean Diana este unul dintre puÈ›inii jucători români de pe piață. Afacerea de producÈ›ie de carne È™i preparate din carne a familiei Crăciunescu a început să activeze din 1991, având ca principal obiect de activitate comercializarea produselor alimentare È™i nealimentare. Compania românească a generat în 2019 o cifră de afaceri de 378 de milioane de lei.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  LanÈ›ul românesc de retail Diana se extinde È™i deschide al treilea magazin de anul acesta