Lectură de un minut

02 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Dezvoltatorul de parcuri comerciale Cometex, deținut de Dan Ostahie, a inagurat un nou parc de retail în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale, parte a grupului de firme deținut de Dan Ostahie, deschide către public, pe 30 noiembrie, un nou centru comercial modern.

Sursa foto: Cometex/ Altex

Noua destinație de shopping aduce în atenția cumpărătorilor retaileri renumiți, atât la nivel național, cât și internațional, printre care Altex, Mobexpert, Maxi Pet, Pepco, Jysk, Penny și Kik. Cu o suprafață de peste 9.000 de metri pătrați, Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea reprezintă rezultatul unei investiții de peste 11 milioane de euro. Rețeaua companiei de parcuri comerciale ajunge astfel la 10 locații în toată țara.

Cel mai nou centru comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea, situat pe strada Posada nr.51 lângă magazinul Dedeman, se adresează familiilor iar mixul de chiriași oferă o nouă experiență de cumpărături pentru locuitorii orașului Râmnicu Vâlcea și împrejurimi.

Deschiderea acestui parc retail face parte din strategia de dezvoltare Cometex de a aduce clienții mai aproape de branduri importante, atât românești, cât și internaționale, din mai multe domenii creând astfel destinații referință pentru cumpărători.

Noul proiect de retail are panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluții tehnologice adoptate pentru o eficiența energetică sporită și centrate pe protejarea mediului.

Cometex are în portofoliu 10 parcuri de retail aflate în orașele: Turnu Magurele, Huși, Giurgiu, Deva, Slatina, Satu Mare, Brașov, Dej, Vatra Dornei și Râmnicu Vâlcea. Toate proiectele marca Cometex susțin și promovează practici sustenabile în domeniul retailului, astfel se încurajează utilizarea energiei verzi.

În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.

Citeste si:
Încă un magazin Penny în România: retailerul se apropie de 380 de unități
Încă un magazin Penny în România: retailerul se apropie de 380 de unități
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dezvoltatorul de parcuri comerciale Cometex, deținut de Dan Ostahie, a inagurat un nou parc de retail în România