Lectură de 2 minute

19 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Abonează-te pe  

In primul an de implementare, programul educational LA TINEri ESTE PUTEREA, derulat de Coca-Cola HBC Romania in parteneriat cu Asociatia The Social Incubator, a adus impreuna in cadrul cursurilor peste 1.200 de tineri romani, preponderent din medii defavorizate. In cadrul acestei initiative a fost formata o echipa de psihologi, profesori si traineri pasionati care au colaborat pentru a creste perspectivele de reusita ale tinerilor participanti.

 

Prin workshop-urile de dezvoltare personala si profesionala, LA TINEri ESTE PUTEREA si-a propus sa contribuie semnificativ la schimbarea in bine a vietilor beneficiarilor si sa ii incurajeze pe acestia sa aiba incredere in potentialul pe care il au. Incepand din acest an, tinerii care participa in program vor putea urma sesiunile de training prin intermediul cursurilor disponibile si pe platforma de e-learning a programului, denumita DigiHub.

Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager, Coca-Cola HBC Romania: „Ceea ce este impresionant la programul LA TINEri ESTE PUTEREA sunt povestile tinerilor, cu adevarat surse de inspiratie pentru noi ceilalti. Unii tineri si-au descoperit pasiunile, altii au vazut ca sunt buni la ceva si vor sa se dezvolte in directia aceea. Unii au luat Bac-ul si acum sunt studenti, altii si-au gasit job-uri, iar altii au reusit, pur si simplu, sa se descopere pe ei insisi. Toti au vazut ca se poate, indiferent de cat de greu sau de departe poate parea rezultatul, iar asta face programul un succes – sa-i poti insufla unui tanar determinarea de a reusi.”

Dincolo de competentele dobandite, tinerii din Bucuresti-Ilfov, Prahova si Vaslui, care au participat la program in faza pilot din 2017, au fost motivati sa isi continue educatia, sa isi inteleaga potentialul profesional si cum trebuie sa abordeze obtinerea unui loc de munca.

Pe 10 iulie, Coca-Cola HBC Romania si Asociatia The Social Incubator au organizat o intalnire cu autoritatile publice locale si centrale, cu profesorii, trainerii si tinerii din program pentru a discuta despre modalitatile de sustinere a beneficiarilor. In 2018, peste 3.000 de tineri din 13 judete vor fi parte a programului, atat la workshop-uri, cat si in platforma de e-learning. Concluziile acestei intalniri vor fi integrate in planurile de anul acesta. Pentru programul LA TINEri ESTE PUTEREA, parteneriatul cu autoritatile publice este foarte important si sta la baza succesului eforturilor tuturor celor implicati.

Citeste si:
Programul Veranda Mall de Paște: în ce zile va fi deschis mallul de la Obor
Programul Veranda Mall de Paște: în ce zile va fi deschis mallul de la Obor