Lectură de un minut

15 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Deschideri pe bandă rulantă: TEDi, care vinde și produse la un euro, marchează încă un magazin în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Discounterul non-food TEDi, unul dintre cele mai mari din Germania, a închiriat un spațiu de 743 de metri pătrați în Galleria Mall din Piatra Neamț, într-o tranzacție intermediată de Colliers.

Sursa foto: Cristian Pușcoi/ Linked In

Astfel, discounterul non-food își face intrarea în orașul din nord-estul țării, extinzându-și rețeaua locală la 32 de magazine, în care comercializează o ofertă variată de produse de la articole pentru casă, mici decoraţiuni sau obiecte de artizanat, de petrecere, de bricolaj, de papetărie, electrice și jucării și până la produse cosmetice.

TEDi este un retailer non-alimentar înființat în Dortmund, în 2004, unul dintre cele mai mari din comerțul global, și operează în prezent peste 3.000 de magazine în 15 țări europene.

Galleria Mall din Piatra Neamț a trecut printr-un proces complet de renovare și repoziționare care s-a finalizat de curând și oferă în prezent acces la mărci de top din retail, modă, sport, accesorii și decorațiuni, mobilier, produse alimentare și divertisment, varietate și creativitate și care va fi, cu siguranță, extrem de îndrăgit de locuitorii orașului.

Sortimentul TEDi este format din produse de uz casnic, articole pentru casă și decorațiuni, articole de papetărie și bricolaj, accesorii pentru cadouri și petreceri, drogherie și produse cosmetice. Aproape un sfert din produsele vândute în magazinele TEDi sunt fabricate în Germania sau în alte țări din UE, la standarde înalte de producție.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Deschideri pe bandă rulantă: TEDi, care vinde și produse la un euro, marchează încă un magazin în România