Lectură de un minut

04 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Deschideri pe bandă rulantă la Tedi, retailerul care vinde și produse la un euro: încă două magazine inaugurate în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 31 martie 2023, Tedi, retailer cunoscut pentru produsele sale la un euro, a deschis încă un magazin în România. Acesta se află în Câmpulung, în cadrul Centrului Comercial CUB. Acestuia i se adaugă magazinul din noul mall din Giurgiu, Giurgiu Shopping Park, marea deschidere fiind pe 30 martie

Sursa foto: Cristian Pușcoi/ Linked In

Cu aceste inaugurări, retailerul ajunge la 13 magazine în rețeaua din România.

”Începând de astăzi am deschis și magazinul TEDi #13, care este pregătit să își primească oaspeții in cadrul Centrului Comercial CUB Câmpulung”, a scris Cristian Pușcoi, Head of Expansion & Construction la Tedi România, pe LinkedIn.

Businessul german a atras atenția românilor, iar retailerul vrea să deschidă alte 20 de unități în țara noastră, în 2023, au răspuns reprezentanții Tedi, la solicitarea Retail.ro.

Cel de-al zecelea magazin Tedi din România a fost deschis în ianuarie 2023, în Oradea, retailerul având, în prezent, unități în Timișoara, Turda, Câmpina, Voluntari, Moreni și București.

”Ne adaptăm continuu la piața din România. În noul an fiscal, ne-am propus să deschidem alte 20 de magazine Tedi în țară”, au răspuns reprezentanții Tedi.

Citeste si:
Festival de ciocolată în București: când are loc și ce producători vin
Festival de ciocolată în București: când are loc și ce producători vin

Tedi este un retailer non-alimentar înființat în Dortmund, Germania, în anul 2004, care vinde și produse la un euro. În prezent, compania are peste 2.750 de sucursale în toată Europa și aproximativ 26.000 de angajați în 11 țări (România, Austria, Croația, Cehia, Spania, Italia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Marea Britanie și Germania). Cea mai recentă piață unde a intrat este cea din Republica Cehă, în 2020. În 2014 a început modernizarea treptată a sucursalelor sale și a ajuns la peste 2.550 de unități remodelate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Deschideri pe bandă rulantă la Tedi, retailerul care vinde și produse la un euro: încă două magazine inaugurate în România