Lectură de un minut

25 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Delhaize extinde parteneriatul cu Decathlon și oferă în magazine echipamente sportive

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Delhaize, prezent în România prin brandul Mega Image, a anunțat că va oferi cele mai populare produse de la Decathlon în toate supermarketurile sale și în magazinele participante Proxy și AD Delhaize. Ca parte a extinderii, o gamă de 31 de produse Decathlon, inclusiv produse pentru fotbal, rachete de badminton și mingi de petanque, vor fi oferite în toate supermarketurile Delhaize și magazinele participante, scrie ESM Magazine

 

Colaborarea cu Delhaize va permite Decathlon să atragă mai mulți belgieni în sport, mai ales având în vedere că mulți oameni au avut mai puține oportunități de a practica sport în timpul pandemiei. În plus, deținătorii de carduri SuperPlus Delhaize vor putea schimba punctele SuperPlus salvate cu voucherele de achiziție Decathlon. Clienții pot schimba punctele acumulate cu un produs sau un voucher de cumpărare de cinci euro la Delhaize sau bol.com în cazul a 500 de puncte.

Retailerul a adăugat Decathlon la această listă, permițând clienților să utilizeze opțiunea pentru a achiziționa produse Decathlon.

Anul trecut, Delhaize și Decathlon au pus bazele parteneriatului printr-un proiect pilot. Campania s-a dovedit a fi un succes, iar ambii retaileri au decis să continue și să extindă colaborarea în această vară.

Delhaize, care și-a schimbat temporar numele în „Belhaize” în aprilie pentru a-și prezenta sprijinul pentru producătorii locali, a anunțat recent un parteneriat cu Foodmaker, producător de alimente sănătoase.

În luna aprilie a acestui an, retailerul a anunțat că toate cele 763 de magazine pe care le are deschise au atins neutralitatea în ceea ce privește emisiile de carbon. Retailerul a obținut o reducere de 70% a emisiilor de carbon în toate magazinele sale în puțin peste zece ani, iar restul de 30% a fost compensat prin lansarea și sprijinirea proiectelor durabile în țară și în străinătate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Delhaize extinde parteneriatul cu Decathlon și oferă în magazine echipamente sportive